Νέο album Sundayman "Melodyssey" || Κυκλοφορεί 15 Σεπτεμβρίου από την Inner Ear

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:19
Γράφτηκε από:

inner ear

Sundayman "Melodyssey"
Κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου
Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία
εδώ
Ακούστε το κομμάτι "Bird" στο soundcloud και στο youtube

Το Melodyssey είναι το 5ο προσωπικό album του συνθέτη και παραγωγού Κυριάκου Μουστάκα, μετά τις κυκλοφορίες των Outerland, Retronome, Scene Missing και Outerland II.

Ένα ταξίδι σε ηχητικά τοπία με επιρροές από τον ηλεκτρονικό ήχο και τα analog synths των 70’s, το Melodyssey ισορροπεί ανάμεσα σε instrumental και vocal συνθέσεις με δυνατές μελωδικές γραμμές και ένα φάσμα φωνητικών που περιλαμβάνει αγγλικά, γαλλικά και ιαπωνικά.

Το album αποτελεί την 3η συνεργασία του Sundayman με τον Γιώργο Μανωλούδη μετά το Retronome και το Scene Missing, με τον Γιώργο να γράφει στίχους, να τραγουδάει και να επιμελείται τα album artworks του συνθέτη. Στο Melodyssey έχουν επίσης γράψει στίχους και τραγουδήσει οι Δημήτρης Αρώνης και Sacha Reznik. Σε δύο tracks τραγουδάει η Ιωάννα Μόρφη, ενώ στο opening track η Yoshiko Sofia Udagawa.

Κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Inner Ear στις 15 Σεπτεμβρίου.

sundayman

Sundayman Bio

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μουστάκας (γνωστός και ως Sundayman) γνώρισε τη μουσική από μικρή ηλικία – στα 6 του ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και θεωρίας μουσικής, στα 15 του είχε ήδη ενσωματώσει ηλεκτρονικούς ήχους και synthesizers στις πρώτες του συνθέσεις. Το πάθος του για τη μουσική και η επιδίωξη της καλλιτεχνικής του εξέλιξης τον οδήγησαν σε μια πορεία προς την παραγωγή και την ηχοληψία.

Το 1998 εντάχθηκε στη δισκογραφική εταιρεία M-beat, με έδρα το Los Angeles, ως βασικός παραγωγός. Από εκεί και πέρα έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογές σε Ελλάδα και ΗΠΑ.

Με το όνομα Sundayman, έχει κυκλοφορήσει 5 solo άλμπουμ: Outerland, Retronome, Scene Missing, Outerland II και μόλις πρόσφατα, το Melodyssey.

Είναι μέλος του ambient ντουέτου Yellow Slots, μετρώντας μία κυκλοφορία μέχρι σήμερα. Έχει επίσης κυκλοφορήσει singles με τους Tournoi και τους Bats Rats & Barbecues.

Ο Κυριάκος είναι συνιδρυτής της Rabbeats Music, μιας εταιρίας παραγωγής που ειδικεύεται στη δημιουργία και παραγωγή μουσικής για τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά σποτ και soundtrack ταινιών.

Το 5ο άλμπουμ του Sundayman, “Melodyssey”, κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου, σε βινύλιο και digital μέσω της Inner Ear.

Inner Ear:

bandcamp facebook instagram soundcloud twitter youtube