ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ) MEKKA X ELECTRICITY SESSIONS: THIS IS "COMMUTER"

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:17
Γράφτηκε από:

ΤΟ ΝΕO MEKKA X ELECTRICITY SESSION ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ POST PUNK REVIVAL.

Τα Mekka x Electricity Sessions δημιουργήθηκαν ως ιδέα με βάση την αγάπη για indie αγγλόφωνη σκηνή, αλλά και κάτι παραπάνω. Η σύμπραξη του Ορέστη Παπαδόπουλου (Mekka Records), του Δημήτρη Σταϊκόπουλου (Electricity Sound Studio) και του Σωκράτη Μορφωνιού (Director of Photography), μας προσφέρουν μικρά ενδοστουντιακά lives και μας συστήνουν εξαιρετικές μπάντες και καλλιτέχνες με τον πιο άμεσο τρόπο, το performance.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή στο Electricity Sound Studio των Εξαρχείων και εισχωρούμε στην σκληρή δουλειά και την λατρεία για την μουσική που βάζουν νέοι και παλιοί καλλιτέχνες, πίσω από την “αυλαία” των live.

Αυτή τη φορά οι καλεσμένοι ακούν στο όνομα “commuter”, οι οποίοι πρόσφατα άνοιξαν το live των εκκεντρικών “Dry Cleaning” στο Gagarin. Δυναμικό post punk revival, με υφές βρετανικού και καναδικού noise rock και Punk. Θα σκεφτείτε σίγουρα ονόματα οπως Idles, Shame, Women, Preoccupations, όλα με την καλύτερη δυνατή έννοια ωστόσο!

Το ομώνυμο ΕΡ της μπάντας κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2023 σε ψηφιακή μορφή και κασέτα από την Bitter Tea Records.

Μάθετε περισσότερα γι αυτούς εδώ.

Το Session του οποίου τον σύνδεσμο θα βρείτε παρακάτω, εμπεριέχει 4 κομμάτια

Reassure - Relay - Choke - Pressure Points εκ των οποίων τα δύο πρώτα είναι ακυκλοφόρητα και θα συμπεριληφθούν στον πρώτο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Απολαύστε τους commuter στο ολόφρεσκο Mekka x Electricity Sessions:


Διαβάστε επίσης