Ακούστε το πρώτο single των Coral Fuzz, "Shiny Days"!

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 12:07
Γράφτηκε από:

Coral Fuzz είναι μία νέα μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2022 και συστήνεται στο κοινό με την κυκλοφορία του πρώτου τους single με τίτλο “Shiny Days”, που αποτελεί και μια καλοκαιρινή πρόγευση για το επερχόμενο άλμπουμ τους. Ο ήχος τους συνδυάζει μοναδικά το Surf Garage της δεκαετίας των sixties με μελωδικά νέο-ψυχεδελικά riffs, που θυμίζει συγκροτήματα , όπως τους θρυλικούς Beach Boys , τους Trashmen μέχρι τους σημερινούς Allah las, τους Mystic Braves και τους Growlers. Αν και αυτές είναι μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές διεθνείς επιρροές, οι Coral Fuzz προσπαθούν να αποδείξουν ότι το είδος μπορεί να «ευδοκιμήσει» και στην Ελλάδα , δημιουργώντας ένα ξεχωριστό φρέσκο ήχο, γεμάτο ένταση και ενέργεια από την αρχή έως το τέλος. Το “Shiny Days” είναι ακριβώς αυτό , μυρίζει καλοκαίρι, surf, παραλίες και μια γλυκιά νοσταλγία, συνθέτοντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού!

coral fuzz
Απολαύστε το εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=cNVWzHzfMw8
Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο Studio 222 από τον Δημήτρη Ντελή ενώ το video clip σκηνοθέτησε και κινηματογράφησε ο Αλέξανδρος Βουτσινάς
Οι Coral Fuzz είναι :
Γιώργος Παπακώστας: Φωνή, Κιθάρα, Πλήκτρα
Μάνος: Μπάσο, Φωνητικά
Αργύρης Αλιπράντης: Τύμπανα
Ακολουθήστε τους Coral Fuzz
Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100087006005843
Instagram: https://www.instagram.com/coral_fuzz/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cNVWzHzfMw8
Bandcamp: https://coralfuzz.bandcamp.com/track/shiny-days
Spotify:https://open.spotify.com/track/2OaLNGcia20SRgAQsvE1OV?si=852414a39a9849ef&nd=1

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.