Έφυγε από τη ζωή ο Steffen Weigand, ντράμερ των My Sleeping Karma

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 21:51
Γράφτηκε από:

Eνα ακόμα σοκ για τον κόσμο της μουσικής. Με μια μικρή ανακοίνωση τους χθες, οι Γερμανοί post rockers, My Sleeping Karma, ενημέρωσαν τους οπαδούς τους και το ευρύτερο κοινό για την απώλεια του καταπληκτικού ντράμερ της μπάντας και υπέροχου ανθρώπου, Stefan Weigand.
Αγαπητή οικογένεια των MSK,
Είμαστε συντετριμμένοι που σας ενημερώνουμε ότι ο αδελφός μας Steffen πέθανε σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του. Οι σκέψεις μας και τα θερμά συλλυπητήρια μας είναι στην οικογένειά του. Είμαστε ραγισμένοι και δεν έχουμε άλλα λόγια αυτή τη στιγμή
”.
Ο Steffen έπασχε από καρκίνο τα τελευταία χρόνια και το 2019 η μπάντα είχε ανακοινώσει την ακύρωση συναυλιών εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Παράλληλα, μαζί με τη σύζυγο του, είχε ξεκινήσει αγώνα για τη συλλογή πόρων για την αντιμετώπιση της ασθένειας του φίλου τους.
Αρκετές μπάντες, συνάδελφοι και φίλοι του ήδη εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους προς την μπάντα και την οικογένειά του. Μεταξύ αυτών οι Monkey3, οι 1000mods, οι Colour Haze και οι Villagers of Ioannina City.
RIP Steffen