THE HIVES - Countdown to Shutdown || Νέο single ένα μήνα πριν από την εμφάνισή τους στο Release Athens Festival

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 16:27
Γράφτηκε από:

THE HIVES

COUNTDOWN TO SHUTDOWN

New Single

image003

Photo Credit: Ebru Yildiz

Οι The Hives μόλις κυκλοφόρησαν το “Countdown to Shutdown,” το δεύτερο single από το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ, The Death Of Randy Fitzsimmons, που θα είναι διαθέσιμο στις 11 Αυγούστου, σε διανομή της FUGA.

To "Countdown To Shutdown" είναι ένα εκρηκτικό κομμάτι με δυναμικά κιθαριστικά riffs και ηλεκτρικά φωνητικά από τον frontman, Howlin' Pelle Almqvist. Το πρώτο τους single, “Bogus Operandi,” κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και πήρε θερμές κριτικές από μέσα όπως τα: Rolling Stone, The Needle Drop, SPIN, Loudwire, Stereogum και άλλα.

Το νέο single συνοδεύεται από ένα video clip που σκηνοθέτησε ο SNASK (Viagra Boys), όπου η μπάντα κάθεται έξω από ένα γυάλινο κτίριο που βρίσκονται τα γραφεία μιας πολυεθνικής. Καθώς τα κουστουμαρισμένα στελέχη ερμηνεύουν το τραγούδι, το συγκρότημα εισβάλει στο χώρο και κλέβει την παράσταση.

Ο Howlin’ Pelle λέει για το τραγούδι χαρακτηριστικά: «Αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική κατάρρευση; Αντίστροφη μέτρηση για το σαββατοκύριακο που περιμένατε; Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας; Οι The Hives σας καλύπτουν με το “Countdown to Shutdown”. Ένα δυνατό τραγούδι για όλες τις καλοκαιρινές σας (ροκ) ανάγκες. Περίπου 37% πιο αποτελεσματικό από τον πιο κοντινό ανταγωνιστή και σίγουρα θα βοηθήσει τα αποτελέσματα του 2ου και του τρίτου τριμήνου. Αγοράστε τώρα και παρακολουθήστε την άνοδο της μετοχής!»


**** Η πρεμιέρα του video clip θα γίνει σήμερα στις 20.00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=kvsfXeIZMtA

Το The Death Of Randy Fitzsimmons θα είναι κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε CD και βινύλιο, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε συλλεκτικό βινύλιο μέσω το webstore του συγκροτήματος.

Οι The Hives είναι οι: Chris Dangerous, Vigilante Carlstroem, Nicholaus Arson, Howlin' Pelle, και The Johan And Only. ​​ Στα 25 χρόνια ύπαρξής τους, οι The Hives έχουν ταξιδέψει ανά τον κόσμο, δίνοντας αμέτρητες sold out συναυλίες και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με τους πάντες, από τους AC/DC ως τους Rolling Stones. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το The Death Of Randy Fitzsimmons σηματοδοτεί μια πραγματική αναγέννηση.

Οι The Hives ξεκίνησαν την περιοδεία τους με τους Arctic Monkeys, η οποία περιλαμβάνει και την Αθήνα. Στις 18 & 19 Ιουλίου οι The Hives θα εμφανιστούν στα πλαίσια του Release Athens Festival 2023.

Κυκλοφορεί με την υποστήριξη της THE HUBSTERS

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Soundcloud