"Carnavoyeur": το νέο video των Queens of the Stone Age, μετά από τα νέα για την υγεία του Josh Homme.

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 10:39
Γράφτηκε από:

Κατά την συνέντευξη του Josh Homme, ηγητή των Queens of the Stone Age στο Revolver (12.06.23), πληροφορηθήκαμε τα άσχημα νέα που αφορούν την υγεία του. Η συνέντευξη αυτή ήταν η πρώτη μετά από την μακρά περίοδο του covid, τον αποχωρισμό του από πολλούς αγαπημένους φίλους που έφυγαν για πάντα, μετά από ένα διαζύγιο και μια σκληρή μάχη για την επιμέλεια των παιδιών του, και τέλος την ανακάλυψη ενός καρκίνου που έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα (όπως και έγινε). 

"Ποτέ δεν λέω ότι δεν μπορούν όλα να γίνουν χειρότερα. Λέω όμως ότι είναι δυνατό να γίνουν όλα καλύτερα", λέει. "Ο καρκίνος είναι απλώς το κερασάκι πάνω σε μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο, ξέρετε; Είμαι πολύ ευγνώμων που θα το ξεπεράσω και όταν θα κοιτάζω πίσω θα θυμάμαι κάτι που με ζόρισε πολύ, αλλά θα με έκανε καλύτερο. Είμαι cool με αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να τα κάνω."

Queens of the Stone Age Carnavoyeur 1 52 screenshot

Το "In Times New Roman", που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες (στις 16 Ιουνίου), ήρθε σε μια πολύ δύσκολη φάση και λειτούργησε καταλυτικά. Η "ηχητική βαρβαρότητα" που περιγράφει ο Homme είναι στην ουσία η μεταφορά των εμπειριών του της τελευταίας περιόδου. "Ένιωθα αλυσοδεμένος στο πάτωμα τα τελευταία τρία χρόνια". Το album αυτό ήρθε σαν κάθαρση και τρόπος να αποσυμφοριστεί από όσα τον έπνιγαν. Η μουσική είναι για εκείνον ένα είδος θρησκείας και ταυτόχρονα ψυχανάλυσης όπως παραδέχτηκε, και αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά η κινητήριος δύναμη να ξεπεράσει ό,τι τον πονάει.

Παρακολουθήστε το φρέσκο video του "Carnavoyeur" που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες:

Photos: Stills from video

Διαβάστε επίσης