Elephant: ‘Elephant / Live at the “Theodoros Papagiannis” Museum’ // Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023!

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 08:19
Γράφτηκε από:

To indie-post τρίο Elephant φιλοξενήθηκε σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους τέχνης της Ελλάδας, αυτόν του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης». Εδώ, περιβαλλόμενοι από την τέχνη του παγκοσμίου φήμης γλύπτη, πραγματοποιήθηκε ένα live session με κομμάτια από τον πρώτο full-length δίσκο της μπάντας καθώς και νέας μουσικής που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ΕP τους. Το ‘Elephant / Live at the “Theodoros Papagiannis” Museum’ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.

Δείτε εδώ το σχετικό teaser:
https://youtu.be/L3imP9KkzXQ

Σχετικά με τους Εlephant 
Οι Elephant υπάρχουν από το 2018. Δημιουργηθήκαν ένα από τα πολλά απογεύματα σε ένα στούντιο στα Γιάννενα, κάπου ανάμεσα από συζητήσεις για μουσική, δημιουργία και τρόπους για να υπάρξουν συμβαδίζοντας με την πραγματικότητα. Από τότε κρατάνε αυτές τις συζητήσεις ζωντανές, εμπλουτίζοντάς τες με τη μουσική υπόκρουση που τους παρέχει αυτή η τριβή.

elephant2
Αυτοπροσδιορίζονται ως indie-post και πειραματίζονται με ό,τι μπορεί να βγάλει ήχο εμφανώς επηρεασμένοι από την post-punk και post-rock κουλτούρα. Συστήθηκαν με μια live ηχογράφηση του καλοκαίρι του 2019. Παράλληλα με εμφανίσεις σε φεστιβάλ μουσικής και εναλλακτικούς χώρους δημιουργήσαν το full-length δίσκο “A Better Me” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022.
Βρίσκονται, ακόμη, πίσω από τη δημιουργία των “MINDS UNDER PRESSURE”, ένα project για την ανάδειξη και επικοινωνία εναλλακτικής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Παράλληλα με την παραγωγή του επόμενου EP τους, μοιράζονται το ταξίδι του “A Better Me” καθώς και νέα δουλειά μέσα από μια σειρά live παρουσιάσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Περισσότερα / https://linktr.ee/storyofanelephant

Ακούστε παρακάτω ένα από τα καταπληκτικά κομμάτια τους που ξεχωρίσαμε. Σίγουρα μιλάμε για μπάντα που μπήκε στα ραντάρ μας και θα την παρακολουθούμε!

Διαβάστε επίσης