MAZOHA: "Ας τους Σκοτώσουμε Όλους και Μετανιώνουμε Ύστερα" // Κυκλοφορεί από την Inner Ear!

Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 14:25
Γράφτηκε από:

Ο ΜΑΖΟΗΑ παρουσιάζει το νέο του album με τον απειλητικό τίτλο «Ας τους Σκοτώσουμε Όλους και Μετανιώνουμε Ύστερα».

MAZOHA "Ας τους Σκοτώσουμε Όλους και Μετανιώνουμε Ύστερα": κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες
και σε LP και CD στις 25 Μαϊου από την Ιnner Ear.

Το «Ας Τους Σκοτώσουμε Όλους...» είναι γνήσιο παιδί μίας πολυδιάστατης εποχής ψηφιακών μέσων και γρήγορης ταχύτητας, όπου τα πάντα μοιάζουν να περιφέρονται γύρω από μία μαύρη τρύπα. Indie ροκ και πανκ τραγούδια, ποπ μπαλάντες και hip hop επιρροές συνθέτουν το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του δίσκου. Στιχουργικά, περισσότερο κατασταλαγμένος από ποτέ και χωρίς να χάνει τον αυτοσαρκασμό του, καταθέτει 17* ελληνόστιχα τραγούδια, που υμνούν την αρχή και το τέλος του έρωτα, την ελπίδα και την απελπισία και αναμετριούνται με την πατριαρχία, την βαρεμάρα της καθημερινότητας, το κοινωνικό τέλμα και τον θάνατο.

Ο Τζίμης Πολιούδης ηχογράφησε το άλμπουμ, τον Ιούνιο του 2022, απομονωμένος στο σπίτι του, αφουγκραζόμενος προσωπικά αλλά και εξωτερικά ερεθίσματα και γεγονότα. Η συνηθισμένη του δημιουργική μοναχικότητα σ’ αυτό τον δίσκο διακόπτεται από ενδιαφέρουσες συνεργασίες: η Nalyssa Green συμμετέχει στο ντουέτο «Αποσμητικό», ο Θωμάς Στρατάκης (Green Was Greener) συνυπογράφει την μουσική στα κομμάτια «Μελλοντικέ Μου Εαυτέ» και «Τι Θα Γίνει» και ο Κώστας Θεοδωρίδης έχει γράψει τους στίχους στο «Ανώδυνο».

 j polioudis

φωτογραφία: Κική Παπαδοπούλου

*στο CD και στο Digital album περιέχονται 17 κομμάτια, στο LP 13.
Tην Παρασκευή 12 Μαϊου θα παρουσιάσει live ολόκληρο το album σε ένα και μοναδικό double bill με τον The Boy, αυτή τη φορά στο θρυλικό Κύτταρο.

Facebook event