Νέο single από Mary on the Milky Way

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:44
Γράφτηκε από:

Το πρώτο single του project Mary on the Milky Way είναι εδώ
Mary on the Milky Way είναι το καλλιτεχνικό όχημα της Ελληνίδας τραγουδοποιού Μαρίας Γιαρμενίτη.
Το πρώτο single “When the Sun walks away”από το ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά κανάλια. Ο ήχος του κυμαίνεται στο ευρύτερο φάσμα της εναλλακτικής ποπ και ροκ σκηνής.
Η ενορχήστρωση και παραγωγή, καθώς και η ηχογράφηση με φυσικά όργανα έγινε από τον καλλιτέχνη Αντώνη Χατζημιχάλη (Made by Grey https://www.facebook.com/madebygrey/ ). Η δημιουργός μπήκε στο στούντιο Sounds from the Ground για να ηχογραφήσει τραγούδια που είχε συνθέσει εδώ και λίγα χρόνια. Τα τραγούδια αυτά παίρνουν μορφή μέσα από την καλλιτεχνική δεξιοτεχνία του Αντώνη και θα κυκλοφορήσουν σε ένα νέο EP.
To project Mary on the Milky Way είναι η πρώτη δημιουργική έκφραση της Μαρίας Γιαρμενίτη, η οποία από μικρή ηλικία μέσα από μαθήματα πιάνου ξεκίνησε να συνθέτει.
Οι βασικές επιρροές της είναι αμερικάνικη indie pop όπως Sheryl Crow, the Chicks, Tom Petty, Fleetwood Mac και βρετανικός ήχος όπως Keane, Cure. Η αγάπη της για την μουσική την ακολουθεί σε όλες τις στιγμές της ζωής της.

Credits:
Music & Lyrics Maria Giarmeniti
Produced by Antonis Hatzimichalis
Cover Artwork by Maria I. Giarmeniti
Provided to YouTube by TuneCore
℗ 2022 Mary on the Milky Way
Released on: 2022-12-17
Το single κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως: Spotify, iTunes/Apple Music, Tidal, deezer, Amazon, κ.λ.π.
Για επικοινωνία:
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://youtube.com/@maryonthemilkyway
https://www.instagram.com/maryonthemilkyway/
https://linktr.ee/maryonthemilkyway