Oι Glances of Bordeaux μας καλωσορίζουν στον κόσμο τους!

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:29
Γράφτηκε από:

Οι Glances of Bordeaux είναι ένα κουαρτέτο Art Pop / New Wave, που δημιουργήθηκε το 2019, στην πόλη της Αθήνας. Ο ήχος της μπάντας σφίζει από, γεμάτα ποπ ενέργεια, στοιχεία εμπνευσμένα από τη διαχρονική Brit Wave μουσική των Depeche Mode και New Order, καθώς παράλληλα χαρακτηρίζεται και απο μία διακριτική πινελιά σκοτεινής διάθεσης που παραπέμπει στην κιθαριστική χαρμολύπη την οποία τα αυτιά μας έχουν συναντήσει σε ακούσματα που κυκλοφόρησαν στα ‘90s, από μπάντες όπως οι Slowdive και οι Cure και αργότερα οι Interpol.
Glances of Bordeaux βλέπουν μέσα από τα μάτια ενός περιπλανόμενου τη νύχτα. Η πόλη. Οι σιλουέτες της νυχτερινής ζωής. Οι σκέψεις ενός μοναχικού μυαλού χαμένο στο παράδοξο των καιρών. Ιστορίες από το παρελθόν της παιδικής αθωότητας, που συνδέονται με το σχεδόν βίαιο παρόν της πραγματικότητας. Τέσσερα singles, που όλα κυκλοφόρησαν μέσα στο 2022, θα σας βάλουν στον κόσμο της μπάντας, για πρώτη φορά μέσα από το video του "Polyglamorous", που είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube.

Οι Glances of Bordeaux είναι:
Christos Poutoulides (vocals, guitar)
Elias Melikitze (bass guitar)
Vata Dinal (keyboards)
Dimitris Mastoris-Kourmpanis (drums)

Glances of bordeaux

Το "Polyglamorous" είναι ένα σύγχρονο οπτικοακουστικό σχόλιο για τις ζωές των διασημοτήτων, όπως αυτές παρουσιάζονται και εκλαμβάνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό το μουσικό βίντεο μεταφερόμαστε σε ένα πάρτι, όπου το συγκρότημα παίζει ως το κύριο αξιοθέατο και λατρεύεται από ένα απρόσωπο κοινό όπου όλοι φορούν την ίδια μάσκα. Οι μασκοφόροι θαυμαστές προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή και την εύνοια του συγκροτήματος, ενώ το ίδιο το συγκρότημα είναι ενοχλημένο και εξουθενωμένο με όλο τον ναρκισσισμό και την αδιαφορία του, μέχρι που το κοινό αρχίζει να τσακώνεται χωρίς συγκεκριμένο λόγο και το πάρτι αποδεκατίζεται από μια σειρά βίαιες συγκρούσεις. Το συγκρότημα συνεχίζει να παίζει μέχρι να βγουν όλοι νοκ άουτ...

Οι Glances of Bordeaux πρόκειται να δώσουν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση ως μέρος της σειράς συναυλιών της πρωτοβουλίας «Communitism», στις 19 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τους Half Twin Brother & τους Nathan and the Indigos.

Facebook Event
USEFUL LINKS:
Multilink: https://linktr.ee/gobband
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.