Επιστροφή με live video για τους Polaroid Buffalo Club!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 14:16
Γράφτηκε από:

Οι Polaroid Buffalo Club επιστρέφουν με ένα ολόφρεσκο και άκρως καλοκαιρινό live video, ονόματι "Sunroom Session", όπου μας παρουσιάζουν την ακουστική εκδοχή τριών κομματιών τους. Το "Seasons" που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και εμπεριέχεται στο ντεμπούτο άλμπουμ τους "Twisted Collage" του 2019, καθώς και δύο ακυκλοφόρητα
κομμάτια τους, τα "She Cried Sunshine" και "Echo in my head" τα οποία θα βρίσκονται στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους.


polaroid buffalo club
Τα mellow φωνητικά και οι jangly δωδεκάχορδες ηλεκτρικές κιθάρες του Κώστα Μηλιαρά, τα γεμάτα strums στις ακουστικές κιθάρες από τον Γιώργο Παπακώστα και τα minimal, surfy κρουστά από τον Βασίλη Γάκη συνθέτουν τον ηχότοπο του συγκεκριμένου βίντεο. Ιδανικό video για fans αντίστοιχων video sessions όπως αυτά των KEXP, npr και paste magazine και για φίλους της μουσικής των Allah-las, Mystic Braves, The Growlers, Levitation Room, Joe Ghatt και Cotton Jones μεταξύ άλλων.
Οι συντελεστές του βίντεο είναι: η Μαρία Λεκάκη που έκανε τη βιντεοσκόπηση, ο Pietro Radin που έκανε το μοντάζ, την ηχογράφηση και μίξη έκανε ο Κώστας Μηλιαράς, ενώ το master του ήχου έγινε από τον Γρηγόρη Κόλλια στα White studios. Τέλος, η μπάντα αναφέρει ότι το "Sunroom Session" θα κυκλοφορήσει και σε ηχητική μορφή σύντομα, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, με την προσθήκη όμως εκ των υστέρων ηχογραφημένου μπάσου.

Sunroom Session video:

Ακολουθήστε τους Polaroid Buffalo Club πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο