MAZOHA - "Τώρα Χορός" κυκλοφορεί 27 Μαϊου

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 11:39
Γράφτηκε από:

MAZOHA - "Τώρα Χορός"
Κυκλοφορεί σε LP και Digital στις 27 Μαϊου
Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία
εδώ
Δείτε το video clip του ομώνυμου κομματιού, σε σκηνοθεσία Evan Κακούρη 
Ακούστε το κομμάτι στο
soundcloud

Μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του EP «Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές», ο MAZOHA, ακατάπαυστος, ξαναχτυπά με το νέο του album «Τώρα Χορός», πιάνοντας το νήμα μουσικά, στιχουργικά και συναισθηματικά από εκεί που το άφησε στο προηγούμενο album του, «ΠΡΤΘΛΤΣ».

Όπως δηλώνει ο τίτλος και επιβεβαιώνουν το ομώνυμο κομμάτι και τα κομμάτια «Τσιχλόφουσκα» και «Ψυχολογικά Τραύματα Social Club», υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για χορό, που πηγάζει από την δίψα για εκτόνωση που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία των live του MAZOHA. Παράλληλα, στα κομμάτια «Ήρωες Πολλοί Αγάλματα Λίγα», «Σαν Σκιάχτρο» και «Νέα Υόρκη» τα beats, τα synths και οι φωνητικές γραμμές είναι χαρακτηριστικά δείγματα της σκοτεινής ποπ που χαρακτηρίζει το album του, «Μπάσταρδο». Το tracklist ολοκληρώνεται με δύο ιδιαίτερα κομμάτια: τo «Ονειρεύομαι Μωρό Μου» με το noise-shoegaze intro και τα ραπαριστά καταιγιστικά φωνητικά, μια εξομολογητική και καταγγέλουσα λούπα που θα μπορούσε να κρατάει για πάντα, και τέλος «Το Πουτανάκι Σου», το ερωτικό τραγούδι του δίσκου με το ρεφρέν τσίχλα, που φλερτάρει επικίνδυνα με το trash, γραμμένο για να ακούγεται αργά το βράδυ σε όλα τα μπαρ.

Ένα album αντιθέσεων που βουτάει από την απόγνωση στη λύτρωση και από τη χαρά στη λύπη, παντρεύοντας το σκοτάδι με το φως. Το πιο MAZOHA album μέχρι στιγμής.

Κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Ιnner Ear.
mazoha twra xoros 2022

follow MAZOHA
Facebook
Instagram

 

 facebook instagram soundcloud twitter youtube