THE SMILE || Νέο Single || To άλμπουμ κυκλοφορεί στις 13 Μαΐου

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:47
Γράφτηκε από:

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο album των The Smile, “A Light For Attracting Attention” θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου από την XL Recordings.

Το άλμπουμ περιέχει 13 κομμάτια. Η μίξη έγινε από τον Nigel Godrich και το mastering από τον Bob Ludwig. Σε κάποια κομμάτια συμμετέχει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής του Λονδίνου και ένα σύνολο πνευστών που αποτελείται από βρετανούς μουσικούς σύγχρονης jazz - Wallen, Theon και Nathaniel Cross, Chelsea Carmichael, Robert Stillman και JasonYarde.

Το συγκρότημα που αποτελείται από τον Tom Yorke και τον Jonny Greenwood των Radiohead και τον Tom Skinner (Sons of Kemet) έχει ήδη κυκλοφορήσει τα single You Will Never Work in Television Again, The Smoke, και Skrting On TheSurface. Το πρόσφατο single τους “Pana-vision” κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου και ακούστηκε για πρώτη φορά στο φινάλε της σειράς “Peaky Blinders”.


Το νέο τους single “Free In The Knowledge” κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνοδεύεται από ένα video clip που σκηνοθέτησε το Leo Leigh. Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Tom Yorke στο Letters Live στο Royal Albert Hall τον Δεκέμβριο του 2021. Ήταν το πρώτο live του Tom Yorke απ’ όταν ξεκίνησε η πανδημία και αφιέρωσε το τραγούδι σε όλους τους μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε το Video για το Free In The Knowledge



Το συγκρότημα θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του περιοδεία στις 16 Μαΐου από την Κροατία και θα την ολοκληρώσει στην Ταορμίνα της Σικελίας, στις 20 Ιουλίου.

Το “A Light For Attracting Attention” θα είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. digital, CD and vinyl formats.

PRE-ORDER - A Light For Attracting Attention
https://thesmile.ffm.to/alfaa

Κυκλοφορεί από την XL Recordings

Powered by The Hubsters