Παρακολουθήστε το βίντεο για το νέο single των Prince Of Lilies "The Year I Broke"!

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 16:29
Γράφτηκε από:

Οι Prince Of Lilies κυκλοφόρησαν το βίντεο & single "The Year I Broke".
Το βίντεο περιλαμβάνει παλιό και σπάνιο υλικό, του ντοκιμαντέρ Z-Boys of Dogtown της δεκαετίας του '70 και '80 και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του skateboard Kenny Mollica.
Το single κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά και είναι το lead-off κομμάτι από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους Vent σε παραγωγή του Steve Albini. (Nirvana, Iggy Pop & The Stooges, Pixies, Fugazi)

Stream “The Year I Broke” on Spotify

More about the band:

Aκούγονται σαν να έχουν βγει από το Σιάτλ και τον πρώιμο καταλόγο της Sub Pop, τη δεκαετία του '90, η grunge μπάντα Prince Of Lilies ηχογράφησε το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της Vent, σε αναλογική ταινία, μέσα σε μόλις δύο ημέρες από τον γκουρού του Nirvana-noise, Steve Albini, στο στούντιο του στο Σικάγο.
prince of lillies

Ο βρετανικός τύπος τους περιγράφει ως ''Nirvana meets Hüsker Dü” & “The sound of Kings Of Leon being abused by Nirvana”, οι Prince Of Lilies συνδυάζουν περίτεχνα το old school με το grunge, punk και thrashing garage rock ήχο του σήμερα, δίνοντας γροθιά στο indie rock - αντικαθιστώντας την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία με μια ένεση rock n roll πνεύματος.

Αγαπούν να γράφουν δυναμικά ποπ τραγούδια με σκληρό άκρο, μετατρέποντας κάθε ολίσθηση με την ζωντανή αίσθηση του πανκ, καταφέρνοντας να ακούγονται σαν να παίζουν στην γωνία του υπνοδωματίου σου απειλώντας ότι θα σκίσουν τα ηχεία σου.

Vent drops Sept 24 via Grunge Pop Records.

Social Media links for Prince Of Lilies:
www.Instagram.com/princeofliliesband
www.Facebook.com/princeoflilies

Grunge Pop Records FB Banner

Η Grunge Pop Records είναι μία νεοσύστατη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, που φέρνει στους λάτρεις του Seattle grunge ήχου των δεκαετιών 80' - 90', ελκυστικές της προτάσεις από συγκροτήματα ''δυναμίτες'' της underground σκηνής, διαιωνίζοντας οτιδήποτε δυνατό παραμορφωμένο και rock!
GRUNGE POP RECORDS
Seattle | LA | London | Houston |Athens
www.GrungePopRecords.com
www.Instagram.com/GrungePopRecords
www.Facebook.com/GrungePopRecords