Οι Bitter Loss κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους "Division 631"

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 13:53
Γράφτηκε από:

Το “Division 631” είναι το ντεμπούτο album των thrashers Bitter Loss, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κασετών και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Bitter Loss Division 631 cover

Δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη όταν στρεσογόνες καταστάσεις παράγουν απρόσμενα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτής χρονιάς με τη συσσωρευμένη αβεβαιότητα και την ανησυχία που έφερε μαζί της η συνεχόμενη καραντίνα, ο Ορφέας (Freefall / Concrete Bastards / Άλλος Κόσμος / Miasmal Sabbath) και ο Φάνης (Σύγκρουση) διοχέτευσαν τη δημιουργική τους ενέργεια στους Bitter Loss, ακόμα κι αν δεν είχαν συνειδητοποιήσει καν ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχήμα.

Απομονωμένοι σε διαφορετικές πόλεις, αντάλλαξαν ιδέες, riffs και drumbeats, συνταίριαξαν επιρροές και εμπειρία με αποτέλεσμα τη δημιουργία όλο και περισσότερων κομματιών που έβρισκαν κοινό χώρο στο death/thrash/hardcore πεδίο.

Αυτή η συλλογή τραγουδιών ορμητικού attitude, βίαιης εκτέλεσης και ασυμβίβαστης δομής, με χαρακτήρα που κινείται από το punk μέχρι το extreme metal, δεν αντιπροσώπευε ποτέ την πρόθεση των δημιουργών για την παραδοσιακή κυκλοφορία ενός album. Όσο όμως ολοκληρώνονταν όλο και περισσότερα, όσο έμοιαζαν να έχουν αποτυπώσει ρεαλιστικά τις έννοιες του φόβου και της απώλειας που είχαν οι δυο μουσικοί στο μυαλό τους, τόσο περισσότερο έμοιαζε λογικό να τα μοιραστούν με τον κόσμο.

631 είναι τα χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Θεσσαλονίκη από το Ναύπλιο, τις πόλεις όπου ζουν τα δυο μέλη των Bitter Loss και αυτό είναι το πρώτο βήμα που θα φέρει τους ίδιους και όλους όσους μοιράζονται το όραμα τους, πιο κοντά.

Stream & Download "Division 631" in all digital platforms here

Bitter Loss merch

Το “Division 631” κυκλοφορεί ψηφιακά και σε περιορισμένο αριθμό κασετών από την Angry Owl Records

Pre-order the cassette and merch here

Bitter Loss are:

Orfeas - Guitars / Vocals / Bass
(Freefall / Concrete Bastards / Allos Kosmos / Miasmal Sabbath)

Fanis - Drums
(Sigrousi)

Facebook  Youtube  Bandcamp