Πρόβλημα στους πνεύμονες, λόγω COVID-19, για τον Maynard J. Keenan (Tool) Markus Felix

Πρόβλημα στους πνεύμονες, λόγω COVID-19, για τον Maynard J. Keenan (Tool)

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 13:45
Γράφτηκε από:

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman των Tool, Maynard James Keenan αποκάλυψε ότι «κόλλησε» COVID-19, πίσω στον Φεβρουάριο και μάλιστα εξακολουθεί να “ασχολείται με τις υπολειπόμενες παρενέργειες αυτού», συμπεριλαμβανομένης και της αρκετά σοβαρής βλάβης των πνευμόνων.
Ο Keenan τσίμπησε τον COVID-19 στα τέλη Φεβρουαρίου, προτού καν ανακηρυχθεί επίσημα η πανδημία. «Δεν ήθελα να τρέξω να το φωνάξω», εξηγεί ο Keenan στον AZ Central. «Αλλά είναι πραγματικότητα. Και υπάρχουν παρενέργειες. Έπρεπε να καταναλώσω αρκετά σημαντικά φάρμακα για να παλέψω με όσα υπέφερα. Μάλιστα, εξακολουθω να βήχω. Υπάρχει ακόμα βλάβη στους πνεύμονες".

Στην ίδια συνέντευξη, ο Keenan ρωτήθηκε αν αισθάνεται καλά τώρα, και απάντησε: «Λοιπόν όχι. Έχω ακόμα βήχα. Κάθε δεύτερη μέρα, έχω βήχα γιατί οι πνεύμονες μου εξακολουθούν να έχουν υποστεί βλάβη. Και μόλις ξεπέρασα τη φλεγμονή που είχα στον καρπό και τα χέρια μου. Είχα μια αυτοάνοση επίθεση στο σύστημά μου με τη μορφή μιας ρευματοειδούς αρθρίτιδας!».
Ο Keenan κατόπιν συνέχισε να μιλά για την πολιτική πόλωση γύρω από τη μάσκα «Είναι απλώς παράλογο», συνεχίζει ο Keenan. «Φοράμε ζώνες ασφαλείας. Δεν καπνίζουμε πια σε τρένα, αεροπλάνα ή ταξί ή ακόμα και σε εστιατόρια. Υπάρχουν λόγοι για αυτά τα πράγματα. Δε γνωρίζω αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχει μια διαστροφή στην ιδέα της προσωπικής ελευθερίας, όπου κατά κάποιον τρόπο η ελευθερία σου σε βάζει σε θέση να μπορείς να μπεις στο σπίτι οποιουδήποτε και να αφοδεύσεις στο γεύμα του ή να πετάξεις άσχημα πράγματα στη γιαγιά του. Αυτό δεν είναι η ελευθερία".

Photo: Markus Felix