Nέο -instrumental αυτή τη φορά- άλμπουμ από την Anna Von Hausswolff! v_era

Nέο -instrumental αυτή τη φορά- άλμπουμ από την Anna Von Hausswolff!

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 19:25
Γράφτηκε από:

Η Anna von Hausswolff ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ αργότερα μέσα στη χρονιά. Η συνέχεια του Dead Magic του 2018 θα έχει τίτλο All Thoughts Fly και θα κάνει την εμφάνισή του στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Southern Lord.
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα άλμπουμ της λιλιπούτειας θεάς, το All Thoughts Fly θα είναι πλήρως οργανικό, με ολόκληρο το δίσκο να καλύπτεται από ένα μόνο όργανο, το "εκκλησιαστικό". Για να κάνει ακόμα πιο σημαντική την ανακοίνωση την ανακοίνωση, η Von Hausswolff κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το πρώτο κομμάτι που δημοσιοποιείται από το δίσκο, το Sacro Bosco, που μεταφράζεται σε «Ιερό Άλσος». Σκηνοθετήθηκε από τους Gustaf και Ludvig Holtenäs και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

anna von hausswolff sacro bosco

Το Sacro Bosco είναι ένας κήπος που βρίσκεται στο κάστρο του Orsini που βρίσκεται ανάμεσα στη Ρώμη και τη Φλωρεντία, στην κεντρική Ιταλία.  Είναι γνωστός για τα παράξενα γλυπτά και τα κτίρια που είναι κατάφυτα από τη βλάστηση. Η Αnna δήλωσε σχετικά με το άλμπουμ: "Υπάρχει  θλίψη και αγριότητα που με ενέπνευσαν να γράψω αυτό το άλμπουμ, καθώς επίσης και μια διαχρονικότητα. Πιστεύω ότι αυτό το πάρκο έχει επιβιώσει όχι μόνο λόγω της ομορφιάς του, αλλά και λόγω της εικονογραφίας του - έχει απελευθερωθεί από προβλέψιμες ιδέες και ιδανικά. Οι άνθρωποι που έχτισαν αυτό το πάρκο απελευθέρωσαν πραγματικά το μυαλό και τη φαντασία τους.Το All Thoughts Fly είναι ένας φόρος τιμής σε αυτήν τη δημιουργία, και μια προσπάθεια να εκφράσω την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα που αυτό το μέρος προκαλεί μέσα μου. Είναι μια πολύ προσωπική ερμηνεία για ένα μέρος που μου λείπουν οι λέξεις για να το περιγράψω. Θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Ορσίνι (Pier Francesco Orsini) έχτισε αυτό το μνημειώδες πάρκο από τη θλίψη για τη νεκρή σύζυγό του, και στο κομμάτι μου, το Sacro Bosco, χρησιμοποίησα αυτήν την ιστορία ως πυρήνα για τη δική μου έμπνευση: η αγάπη ως θεμέλιο για τη δημιουργία".


Anna von Hausswolff: All Thoughts Fly - tracklist
1. Theatre Of Nature
2. Dolore di Orsini
3. Sacro Bosco
4. Persefone
5. Entering
6. All Thoughts Fly
7. Outside the Gate (for Bruna)

Photo: v_era (Pop-Kultur 2018)