Οι Night Resident παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους στο Temple στις 24/10! Μαζί τους οι Mr. Booze

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 10:03
Γράφτηκε από:

Night Resident release show
Special guest: Mr.Booze
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Εισιτήριο: 6€ - Πόρτες: 20:30
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1918531458246465

Night Resident
Δημιουργημένοι τον Σεπτέμβριο του 2018 από τρείς μουσικούς με αρκετή προυπηρεσία και εμπειρία στο χώρο του ελληνικού underground rock / metal χώρου, σε σχήματα όπως οι Speedblow, Black Soul Horde, Engine-V, κ.α., οι Night Resident είχαν από την αρχή έναν και μόνο στόχο: Να παίξουν rock μουσική που πηγάζει αυθόρμητα από την καρδιά τους και από τον μουσικό διάλογο που δημιουργούν μεταξύ τους στο studio, με βασικές τους επιρροές τα ακούσματα τους από rock, heavy rock, doom και heavy metal ηχοχρώματα όλων των δεκαετιών, περασμένα από ένα δικό τους πρίσμα και χωρίς φόβο για τον πειραματισμό και το νέο.
Το promo video “Moon Rapture” αποτέλεσε τη γνωριμία τους με το κοινό, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σύνθεσης και των ηχογραφήσεων του ομότιτλου ντεμπούτο τους, που κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 και το οποίο θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Temple. Αν ψάχνετε για κάτι σκοτεινό, ομιχλώδες, ατμοσφαιρικό, heavy, στακάτο, πολυμορφικό και εντέχνως αιρετικό, είναι πολύ πιθανό οι Night Resident να αποτελέσουν το επόμενο μουσικό σας ναρκωτικό!

Εκλεκτοί καλεσμένοι και φίλοι, οι Mr.Booze ιδρύθηκαν το 2012 με σκοπό να παίζουν δυνατό, χαμηλοκουρδισμένο heavy rock, όπως μας συστήθηκε στα 70’s από την Iommi-κή σχολή και διαμορφώθηκε στις επόμενες δεκαετίες από τους πιστούς της ανα τον κόσμο. Τον Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, με τίτλο “Greetings from the Middle Finger” και τον Νοέμβριο του 2015 τον διάδοχό του, με τίτλο “Dance at Your Own Risk”. Ακολούθησαν αρκετές συναυλίες σε μεγάλα ή μικρότερα venues, αυλές σπιτιών και σαλόνια φίλων, μέχρι που τον Φεβρουάριο του 2017 κυκλοφόρησαν σε κασέτα την ζωντανή ηχογράφηση “Live at Blackbird” και τον Ιούνιο του 2018 το “The Mourning Hypocrites”.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
• Night Resident: http://www.facebook.com/nightresident
• Mr.Booze: https://www.facebook.com/MrBoozeBand