Οι Steams on stage στον Βόλο, Τετάρτη 8/5/2019

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 08:56
Γράφτηκε από:

Το εαρινό tour των The Steams με αφετηρία τον Βόλο!

Special guests: Colorgraphs, The LawBreakers

Οι Steams live στον Βόλο με special guests Colorgraphs σε solo εμφάνιση και τους ντόπιους The LawBreakers! Για διάφορους λόγους και ένώ είχαν περάσει απο τα πέριχωρα, δεν είχαν καταφέρει να παίξουν στην Πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Επιτέλους αυτό γίνεται πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα, στο Τεχνόπολις Stage στις 8/5/2019 .

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της επερχόμενής τους εμφάνισης στο φετινό Ejekt Festival στο πλευρό μουσικών ογκόλιθων όπως The Cure, Ride κ.α., οι Αθηναίοι psych-rockers The Steams πραγματοποιούν το 3ο τους tour για φέτος, παίζοντας αυτή τη φορά σε Β.Ελλάδα και Σόφια. Μαζί τους, η Colorgraphs ως solo act, θα τους συνοδέψει σε 3 από αυτά τα dates.

Το ντεμπούτο album των Steams: “Wild Ferment” κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, κερδίζοντας θέσεις σε πάνω από 20 λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες του ’18, καθώς και την αγάπη του κοινού που τους αγκάλιασε στα φεστιβάλ Saristra, Ziria και Vrisi Tyrnavou. Κλείσανε την περσινή χρονιά με το πρώτο τους arena gig ως support act στον Peter Murphy (Bauhaus) και ανοίξανε το ’19 με μια sold-out εμφάνιση με τους Naxatras στο Gagarin 205.

Είσοδος: 5€

thes steams tour spring2019

Επόμενες στάσεις: 

THU 9 - Ioannina - Castillo bar w/ Filthy Animals
FRI 10 - Thessaloniki - Urania Bar w/ Nellcôtes
SAT 11 - Sofia - "Mixtape 5" w/ Comasummer + Mœra
SUN 12 - Athens - Crust