Μινέρβα και Toga ζωντανά στο Death Disco, Παρασκευή 3.5.2019

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:26
Γράφτηκε από:

ΜΙΝΕΡΒΑ + TOGA!
Death Disco (Ωγύγου 16, Ψυρρή)
3 Μαϊου 2019
Είσοδος 5 ευρώ

20:30 Doors open
21:00 TOGA!
22:45 MINEPBA

Η ανερχόμενη garage/lo-fi τετράδα των Μινέρβα live στο Death Disco μαζί με τους punk/rock n' roll Τοga.

ΜΙΝΕΡΒΑ

Οι Μινέρβα είναι ένα garage/lo-fi quartet που ήρθε στο φως του ήλιου στα τέλη του 2017, με καταγωγή την τροπική Κόρινθο και headquarters την Αθήνα. Τρεις φίλοι (George, Dennis and Jim) που βρέθηκαν κατά λάθος στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή με κοινό έδαφος την garage μουσική και όχι μόνο. Μετά από ελάχιστο καιρό η μπάντα αποφάσισε να μεγαλώσει το ηχητικό της φάσμα και έτσι άλλο ένα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια (Spilios). Ύστερα από τα πρώτα live σε Αθήνα και επαρχία πλάι σε δυνατά ονόματα της εγχώριας underground σκηνής (The Cave Children, The Dead Ends, The Steams) και με άφθονη ενέργεια να τρέχει από τα μπατζάκια, το σχήμα μπήκε σε τροχιά για την έκδοση του πρώτου ηχογραφημένου υλικού, το οποίο έγινε released σε Spotify, Youtube, Soundcloud, Bandcamp ως ομώνυμο EP στις 17 Σεπτέμβρη του 2018. Με την είσοδο του 2019 η μπάντα βρίσκεται και πάλι στο στούντιο, στη διαδικασία της παραγωγής του πρώτου της full length album που θα κυκλοφορήσει στα μέσα της χρονιάς, σε ψηφιακή μορφή και βινύλιο. Aν υπήρχαν τρεις λέξεις που να χαρακτήριζαν τους Μινέρβα αυτές θα ήταν: Μουστάκι, Γκαράζ και Μεράκι.

LINKS:

https://www.facebook.com/minervalofi/
https://www.instagram.com/minerva_lofi/
https://www.youtube.com/channel/UCS91jlcTnMwgeLwrKNMDBhg
https://open.spotify.com/artist/2ndjLg9ByhP9IC2glAEfW2
https://minervalofi.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/minerva_lofi

TOGA

Toga is a Greek slang word meaning con or scam and can also be used if someone treats you unfair, i.e. I got toga'd. Toga is an outlaw village.
A fictional dystopia inspired by true stories.
Three guys from Athens Greece came together in 2018
to sing it's tales and play loud music.
In mid 2018 the band recorded their first demo and a few months later their first EP was recorded live called "Tales From Outlaw Village".

Their sound is a mix of garage, surf, rock n roll and punk.
With the start of 2019 the band starts to gig and currently are looking for shows and festivals to book. Before the end of 2019 their first album is planned to be released

LINKS:

https://www.facebook.com/TOGAATH/
https://youtu.be/5p9MlWv1gAA
https://open.spotify.com/artist/1EPWWOyLaTqq4RVJNjN8vd?si=iZ8zKM-dSXKDhapvM8wAQg
https://togaath.bandcamp.com/releases