Οι The Steams και η Arianna K. ζωντανά στο Ρομάντσο στις 2 Μαρτίου

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 10:05
Γράφτηκε από:

Το Σάββατο 2 Μαρτίου οι ατμοσφαιρικοί The Steams πραγματοποιούν το πρώτο τους gig για το 2019 στην σκηνή του Ρομάντσο, ξεκινώντας μία χρονιά πολλά υποσχόμενη. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται η ανερχόμενη Arianna K, στη δεύτερη ζωντανή της εμφάνιση, μετά το support στους Still Corners τον περασμένο Νοέμβριο, για να παρουσιάσει το πολυσυζητημένο ντεμπούτο άλμπουμ της, Early Landed.

The Steams
Το 2018 εξελίχθηκε σε μια πολύ εύφορη χρονιά για τους psych rockers The Steams. Το ντεμπούτο album τους Wild Ferment κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, εξαντλήθηκε, και πλέον επανακυκλοφορεί σε λευκό βινύλιο. Ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εμφανίστηκαν σε εγχώρια φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους, κλείνοντας το έτος με το πρώτο τους “arena gig” και ανοίγοντας για τον Peter Murphy των Bauhaus στο Tae-Kwon-Do. Το 2019 προβλέπεται μία χρονιά εξίσου γεμάτη, με την εμφάνισή τους στο φετινό Ejekt Festival μαζί με τους The Cure, να έχει ήδη ανακοινωθεί.

https://www.facebook.com/theSteams/
https://linktr.ee/the_steams?fbclid=IwAR0x5cqLUgfNDaRAgI-_z8nMVJGdoXKsECIEMr9RXMGC-l5_58-FP-dD1To
https://thesteams.bandcamp.com/

Arianna K
Το ντεμπούτο της νέας εναλλακτικής singer/songwriter, Early Landed κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου σε βινύλιο, CD και digital, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί και στη Βρετανία. Αντλώντας την επιρροή τους από την πλούσια παράδοση της εναλλακτικής rock σκηνής, από shoegaze μέχρι noise και diy, αλλά και από το σύγχρονο μινιμαλισμό και τις κλασικότροπες παρεκκλίσεις, τα τραγούδια της Αριάννας προδίδουν τελικά μια βαθιά αγάπη για τη διαχρονική pop του '60 και του '70! Το αποτέλεσμα είναι τόσο φρέσκο και ιδιαίτερο όσο ο Trent Reznor ή οι Cocorosie και τόσο εθιστικό όσο οι Beatles και οι Fleetwood Mac.

https://www.facebook.com/ariannakmusic/
https://ariannak.bandcamp.com/releases

Ημερομηνία: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 6€