Οι Desert Monks παρουσιάζουν το Dark Grooves στο ΙΛΙΟΝ PLUS, Παρασκευή 8/2/2019

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 10:06
Γράφτηκε από:

Special Guests: Mind Departure και Valerie's Bones

Desert Monks the “Dark Grooves” debut album presentation in Athens w/ Special Guests: Mind Departure & Valerie's Bones

ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 Αθήνα)
Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019

Πόρτες: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση: 6€ ( ΙΛΙΟΝ plus, Κοδριγκτώνος 17 Αθήνα, 210 8824383)
• Ταμείο: 8€

Desert Monks 2

Desert Monks

Δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα και η μουσική τους επικεντρώνεται στην alternative rock χωρίς όμως να περιορίζεται, καθώς περιλαμβάνει πλήθος στοιχείων που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές καλλιτεχνικές τους καταβολές.
Το Dark Grooves είναι η πρώτη επίσημη δουλειά της μπάντας και κυκλοφόρησε μόλις το Δεκέμβρη που μας πέρασε. Μαρτυρά ένα δεμένο ήχο με περιστασιακά ήρεμες μελωδίες, μεγάλη ατμοσφαιρικότητα, σκοτεινά σημεία, έντονα ξεσπάσματα, αλλά κ ξεκάθαρους ρυθμούς.
Ακούγοντάς το, μας βάζει από την πρώτη στιγμή σε μία ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα και αυτό είναι λογικό, καθώς οι Desert Monks κατάφεραν να παραλληλίσουν τη μουσική τους, με μια προσωπική διαδρομή - ένα road trip, μία που τα ταξίδια είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ενδοσκόπηση, όρο που χαρακτηρίζει και την οντότητα της μπάντας. Ο στόχος τους είναι να τους ακολουθήσουμε στο δρόμο προς τη λύτρωση, όπως ακριβώς πράττει κ ο ήρωας πάνω στον οποίο στηρίχτηκε το όλο concept του ντεμπούτου τους.

Μετρούν λίγα χρόνια παρουσίας, παρόλα αυτά έχουν λάβει μέρος σε αρκετά gigs & festivals,
πράγμα που μαρτυρά ότι έχουν έρθει για να αφήσουν το στίγμα τους.

Το “Dark Grooves” περιλαμβάνει όλα όσα απαιτούνται για να αποτελέσει το εισιτήριό τους στη μουσική σκηνή όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού και είναι πανέτοιμοι να μας το αποδείξουν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Ιλιον Plus στο κέντρο της πόλης παρέα με τους  Mind Departure & τους Valerie's Bones.

Desert Monks Line-up:
Kostas Amargianitakis: Drums
Thanis Paraskevopoulos: Bass, Vocals
Andreas Ntroulias: Guitar, Lead Vocals
Vangelis Bougiatiotis: Guitar

Band’s Links:
Facebook page:
You Tube Channel:
“Dark Grooves” Album Streaming: smarturl.it/9dhku5

Mind Departure 1

Mind Departure

Οι Mind Departure σχηματίστηκαν το 2011 και είναι ένα αγγλόφωνο Alternative - Ιndie Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από έντονα ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section, φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό και στίχους , εμπνευσμένους από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.
Ξεκίνησαν να δηλώνουν την παρουσία τους το 2014 κυκλοφορώντας ένα ομώνυμο EP και συνέχισαν το 2015 με το πρώτο τους album το οποίο ονόμασαν “Roots” (Phonographic Society Records). Τον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους που ονομάζεται "Something's Rotten In The State".

Band’s Links:
Facebook page
You Tube Channel
Website: http://www.minddeparture.com

valerie s bones 1

Valerie's Bones

Ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2016 και ο ήχος τους χαρακτηρίζεται ως rock/heavy rock με πολλά στοιχεία Grunge & Punk. Παρότι έχουν κάνει λίγα live έως τώρα, αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Κυκλοφόρησαν το 2018 ένα EP το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια και ονομάζεται Valerie’s Bones. Ετοιμαστείτε να σας συνεπάρουν με τη μουσική τους, την ενέργεια και τα επί σκηνής ακροβατικά τους.

Band’s Links:
Facebook page
Bandcamp

 

Event Link: https://www.facebook.com/events/318109152147333/

Διαβάστε επίσης

Paradise Lost Live in Athens | 5 Δεκεμβρίου 2020 | Fuzz Club

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 15:51

Caribou: H επιστροφή!

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 10:32