Οι WHITE BOOTS για μια ακόμα φορά στη σκηνή του Rockwood

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 12:35
Γράφτηκε από:

WHITE BOOTS Rhythm & Blues Quartet
Μετά από 33 χρόνια, οι WHITE BOOTS συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί!
Στη σκηνή του Rockwood, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 22.30, για μια blues βραδιά μαζί με τους BLUES REVENGE.

ROCKWOOD Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Αθήνα

http://www.rockwood.gr/

https://www.facebook.com/AthensLiveStage/?locale=el_GR

Η ιστορία τους ξεκινάει κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Δεκέμβριος 1991 για την ακρίβεια. Μια παρέα φίλων μαζευόταν στο δώμα μιας μονοκατοικίας στο Περιστέρι. Άκουγαν κι έπαιζαν τα μπλουζ που λάτρευαν. Χωρίς κανείς να καταλάβει πώς ακριβώς συνέβη, σύντομα οι μαζώξεις έγιναν πρόβες σε στούντιο, με αγαπημένα μπλουζ στάνταρντς, κάποια λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό αλλά και δικά τους τραγούδια - και κάπου στην πορεία, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, έπεσε η ιδέα να εμφανιστούν ζωντανά.
Ήρθαν οι πρώτες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της εποχής. Από τις πιο σημαντικές ήταν όταν το «Αν» στα Εξάρχεια τους κάλεσε να παίξουν support στους Blues Cargo το 1993. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, έγραψαν πολλά χιλιόμετρα σε live, παίζοντας τη δική τους εκδοχή του Blues μπολιασμένου με Funky και Soul στοιχεία, ακολούθησαν αλλαγές μελών και το συγκρότημα ήταν πολύ δραστήριο μέχρι και το 2000. Κάπου εκεί τα μέλη σκόρπισαν, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Και φτάνουμε στο 2023, όπου και πάλι μεταξύ σοβαρού κι αστείου κάποιος ρίχνει την ιδέα: ρε σεις, δεν μαζευόμαστε να κάνουμε κάνα live; Και η ιδέα γίνεται πράξη:
Και το 2024 οι WHITE BOOTS συνεχίζουν να βρίσκονται επί σκηνής!


Νίκος Ρούσσος – τραγούδι
Γιώργος Στεφανάκης – κιθάρα
Γιάννης Κόκκινος – ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Κουτσογιάννης - τύμπανα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090962267051

https://www.youtube.com/watch?v=b35I9Ogp6uc