Οι Cosmonuts εμφανίζονται live την Παρασκευή 19 Απριλίου στην DEATH DISCO! Opening act: Montezuma

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:11
Γράφτηκε από:

Υπάρχουν κάποιες βραδιές που το μόνο που χρειάζεσαι είναι να παραδοθείς στην αγκαλιά της live μουσικής εμπειρίας και χωρίς λόγια, να χορέψεις στο ρυθμό των ξέφρενων ντραμς και να μεθύσεις από το εμμονικό ουρλιαχτό της ηλεκτρικής κιθάρας.

Μια τέτοια βραδιά μας προσφέρουν οι vintage rockers “Cosmonuts” με opening act τους πολυσχιδείς “Montezuma

Παρασκευή 19 Απριλίου

21:00

DEATH DISCO

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει

COSMONUTS: VINTAGE ROCK ΕΡΩΤΑΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ

Ουράνιοι και ρυθμικοί, οι Cosmonuts είναι εδώ για να διατηρήσουν το πνεύμα της ψυχεδελικής ροκ των late 60s και early 70s ζωντανό, με vintage ήχους κιθάρας / φωνητικών και σφιχτά groove, από το 2013.

Ξεκινώντας από ένα υπόγειο των Χανίων, κατάφεραν γρήγορα να μεταδώσουν την αστρόσκονη τους μέσα από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας παράλληλα μια αισθητική ουράνιου πάρτι με τα δύο EP τους - 'Holidays in Andromeda' (2017) και 'Leaps of fate' (2020). Σημαντικές στιγμές από το ταξίδι τους μέχρι τώρα είναι οι δύο sold-out εμφανίσεις στο Temple και το Six d.o.g.s τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023 αντίστοιχα.

Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους 'Memory of the Sea' (Μάιος 2023) και 'Slim Blonde Silhouette' (Νοέμβριος 2023), αποτελούν τα πρώτα κομμάτια της νέας περιόδου της μπάντας, μια πιο επαγγελματική προσέγγιση όσον αφορά τη σύνθεση τραγουδιών, παραγωγή και προώθηση.

 cosmonuts band c.alossi

Cosmonuts by Christina Alossi

Δείτε το εντυπωσιακό τους βίντεο Memory Of The Sea

 

---------------

The opening act / MONTEZUMA: ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Οι Montezuma είναι ένα μουσικό μίγμα το οποίο προκύπτει απο το ανακάτεμα εκκεντρικών ηθοποιών, μαζί με λάτρεις της βαλκανικής μουσικής και tattoo artists,το καβούρδισμα του με μουσικούς της jazz και τέλος, το ανατρεπτικό γαρνίρισμά του με βετεράνους της hardcore σκηνής.

Αν οι Rolling Stones, ο Jimi Hendrix, ο James Brown και ο Nick Cave αποκτούσαν ένα παιδί μετά από ένα πολύ μυστήριο όργιο, αυτό θα ήταν ο Montezuma. Δεν είναι απλά ροκ με blues ή funk. Είναι το εκχύλισμα όλων αυτών συν τη βαθιά αγάπη τους για το punk rock. Εντυπωσιακά shows, ακριβά υφάσματα, burlesque χορεύτριες, προσωπικές ιστορίες, λιποθυμίες, ουρλιαχτά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτό είναι το “Montezuma rock”.

Μια γεύση από την μουσική των Montezuma μπορείτε να πάρετε από το τελευταίο τους single, Stillness εδώ

EVENT INFO

Ημερομηνία: 19.04.2024

Έναρξη: 21:00

Χώρος: Death Disco, Ogigou 16, Athens 105 54

Ticket: €10 (at Death Disco)

Pre-sale: : €10 (link below)

Opening Act: Montezuma

Main Act: Cosmonuts

Ticket Pre-sale

Facebook Event

Χορηγός επικοινωνίας: ΝΟSTOS 100.6

Ακολουθήστε τους Cosmonuts:

Website | Facebook | Instagram | Spotify

Ακολουθήστε τους Montezuma:

Instagram | Facebook |YouTube | Spotify

Διαβάστε επίσης