Οι Soviet Soviet (ΙΤ) θα βρεθούν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Gazarte (Αθήνα) και στο Mylos Club (Θεσσαλονίκη), αντίστοιχα!

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:12
Γράφτηκε από:

one Productions & Art Attack Productions παρουσιάζουν

SOVIET SOVIET [IT]
+
guests

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 || Gazarte Ground Stage (Βουταδων 32, Γκάζι)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 | Ώρα έναρξης στις 21:30
&
Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 || Mylos Club (Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
-- Περιορισμένη Προπώληση : 18€
-- Προπώληση : 20€
-- Ταμείο : 23€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
-- more.gr (πανελλαδικά)
-- Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
--

soviet soviet band


Στους καταλόγους της UNESCO, το Pesaro της Ιταλίας είναι καταχωρημένο ως 'Creative City of Music', κυρίως επειδή είναι η γενέτειρα του Gioacchino Rossini, συνθέτη του 'Κουρέα της Σεβίλλης' και του "Γουλιέλμου Τέλλου'.
Δευτερευόντως και λίγο πιο δίπλα από τις διάσημες όπερες, το indie post punk εκπροσωπείται επάξια από τους Soviet Soviet, οι οποίοι από το 2008 και μετά αρπάζουν οποιαδήποτε ευκαιρία για live προκύψει και χτίζουν τη φήμη τους ως ένα από τα πιο ενεργητικά live acts της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Από το 2013 και μετά, η δισκογραφία τους εμπλουτίζεται τακτικά με coldwave & artpunk πινελιές, κατάλληλα δομημένες ώστε να λειτουργούν ιδανικά σε live show συνθήκες. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό τους θα έχει την ευκαιρία να βιώσει το ελληνικό κοινό στις επερχόμενες εμφανίσεις τους, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Gazarte και το Mylos Club, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για δυο μοναδικές εμφανίσεις από ένα σχήμα στο απόγειο της δημιουργικής του περιόδου.