THE SOFT MOON || 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ @ FUZZ Live Music Club

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 10:58
Γράφτηκε από:

Made of Stone Productions proudly present:

THE SOFT MOON live in Athens!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | ΑΘΗΝΑ, FUZZ LIVE MUSIC CLUB

special guests ΤΒΑ

Ο Luis Vasquez ξεκίνησε από την προεφηβεία του να εξερευνά ήχους, συχνότητες και ρυθμικά μοτίβα στο κεφάλι του, απορροφώντας ταυτόχρονα το ζεστό Καλιφορνέζικο ήλιο.

Έχοντας κατασταλάξει από το 2010 και μετά στην περσόνα των The Soft Moon και επιλέγοντας το πειραματικό synth post punk ως κυρίως όχημα του, δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενδελεχή δείγματα του τι συμβαίνει στο δημιουργικό alter ego του, χτίζοντας ένα ισχυρό fanbase στην πορεία.

Η μετακόμιση του στην Ευρώπη τον έφερε σε ακόμα πιο στενή επαφή με το ορχηστρικό industrial και τα EBM στοιχεία, αλλά κυρίως ανάμεσα σε ομοϊδεάτες καλλιτέχνες που λειτούργησαν σαν επιταχυντές στο αφαιρετικό του στυλ.

Κατά ένα σύνηθες μοτίβο που απαντάται σε καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια, η δημιουργική του διαδικασία ευαισθητοποιήθηκε στα 2 αδρανή χρόνια.

Σε συνδυασμό με κάποιες σοβαρές οικογενειακές αναταράξεις και τον απόηχο αυτών σε προσωπικό επίπεδο, οι συνθήκες ήταν κατάλληλες ώστε το "Exister" album του 2022 έχει μια ιδιαίτερα εύθραυστη και πολυεπίπεδη οπτική, διατηρώντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα και τη δομική πολυσχιδία που απαντάται σε κάθε studio δουλειά του.

Απόλυτα φυσιολογικά, παρόμοια τεταμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα συνοδεύει και την κάθε live παρουσίαση τόσο του συγκεκριμένου project, όσο και του feeling που πλέον απλώνεται και στο παλαιότερο υλικό, καθιστώντας την κάθε συναυλία μια ξεχωριστή υπόθεση.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δε θα έβαζε φρένο στην εκφραστικότητα του Luis Vasquez ο οποίος φέρνοντας με μεγάλη συχνότητα on the road το uptempo post punk του, μετατρέπει το εσωστρεφές one man project του σε ένα ονομαστό live act, με φήμη που επεκτείνεται με την κάθε επιτυχημένη περιοδεία που ολοκληρώνει.

THE SOFT MOON photo by Secret Playground web

INFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

FUZZ LIVE MUSIC CLUB

οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 | έναρξη στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

-- περιορισμένη προπώληση : 20€ (SOLD OUT)

-- προπώληση : 23€

-- ταμείο : 25€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :

-- more.gr (πανελλαδικά) - https://www.more.com/music/soft-moon-live-in-athens/

-- Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

-- Μetal Era (Αθήνα)

FB EVENT: https://web.facebook.com/events/6183996271701747

Διαβάστε επίσης