H IOTA PHI ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ KADEBOSTANY, ΑΥΡΙΟ (16/12) ΣΤΟ FUZZ CLUB!

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 17:32
Γράφτηκε από:

Doledrums Music Events
& Stereomatic Productions

present

KADEBOSTANY
με τους Poseidona, Fang The Great
και τη Vassilina

Opening act:
IOTA PHI

live @ Fuzz Live Music Club
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

H IOTA PHI είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσικός παραγωγός και βραβευμένη σκηνοθέτρια μουσικών βίντεο.
Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από την Minos EMI, ανέβηκε στα ελληνικά ραδιοφωνικά charts και κυκλοφόρησε σε 21 χώρες του εξωτερικού.
Κατέχοντας “a larger-than-life σκηνική παρουσία” (Greek Reporter L.A), η IOTA PHI έχει ανοίξει για τους Orbital, Florence and the Machine, Marina and the Diamonds, Muse και άλλους.
Το “enfant terrible” της μουσικής σκηνής της Μεσογείου, όπως την αποκαλεί ο αγγλικός τύπος, έχει συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους, με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Daniel Heath (Lana Del Rey), με τον υποψήφιο για Grammy, Billy Mann (Robyn, John Legend, Celine Dion) και Chris Bolden (En Vogue).
Επίσης, έχει προταθεί στα “Berlin Music Video Awards” ανάμεσα στον James Blake, Alt-j, Bjork, στο LA Cinefest των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει βραβευτεί στο Athens Short Film Festival και το RODI Festival, ενώ έχει κερδίσει αναφορές σε πληθώρα ευρωπαϊκών media όπως στην Spiegel, Musik Express, Spin, Rolling Stone India, XS Noize, Esquire, Vogue, Popjustice, Earmilk και airtime στο θρυλικό Radio 1.
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου το 2022, σε σύνθεση και παραγωγή της ίδιας με την βοήθεια του Μιχάλη Δέλτα (Στέρεο Νόβα), εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Future Echoes της Σουηδίας και τον Μάρτιο στο φεστιβάλ SXSW2023 στο Όστιν του Τέξας, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του κόσμου στα πεδία της τεχνολογίας, του κινηματογράφου και της μουσικής. Λίγο μετά εμφανίστηκε στην Λυρική Σκηνή με αφορμή το φεστιβάλ TEDX.
Η IOTA PHI τραγούδησε την «Ίριδα», την τελευταία κυκλοφορία των Στέρεο Νόβα, ενώ εμφανίστηκε μαζί τους στο Release Festival τον Ιούλιο του 2023, και στο Reworks Festival τον Σεπτέβριο του 2023.
Ο επόμενος δίσκος της αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά την εμφάνισή της στο διεθνούς φήμης φεστιβάλ Eurosonic (ESNS) της Ολλανδίας τον Ιανουάριο του 2024.

LINKS

https://iotaphi.co/
https://www.youtube.com/channel/UCsE7XB620ElmyPm7WkLcxvg
https://www.instagram.com/iota_phi_/
https://www.facebook.com/iotaphimusic/

kadebostany poster