Jacks Full • Lupe • Mr. Trickster Live at Piraeus Academy Club, Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 16:32
Γράφτηκε από:

BITTER TEA PROYDLY PRESENTS


Jacks Full LupeMr. Trickster
Live στο Piraeus Club Academy
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023


Το heavy rock των Jacks Full, το art rock των Lupe και το all around rock των Mr. Trickster, δίνουν ραντεβού στο Piraeus Club Academy το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, σε μια βραδιά όπου οι εναλλαγές και οι πειραματισμοί, θα έχουν την τιμητική τους.

Προπώληση εισιτηρίων: 10€
Τα εισιτήρια στην πόρτα θα κοστίζουν 12€.

•••

Jacks Full //

Οι "Jacks Full" είναι μία heavy rock/hard rock μπάντα, η οποία αποτελείται από τον κιθαρίστα Νίκο Σπάθα, τον τραγουδιστή/μπασίστα Μιχάλη Απαρτόγλου και τον ντράμερ Άγγελο Τάνις (ex-Beg- gars).
Οι Jacks Full σχηματίστηκαν το 2014 στην Αθήνα. Όντας «παθιασμένοι με τη μουσική», δημιούργησαν έναν αυθεντικό, σκληρό ήχο, με αναφορές από το hard rock της δεκαετίας των '70s έως το Αμερικάνικο Heavy Rock των' 00s, με κιθαριστικά riffs που μας ταξιδεύουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του ομώνυμο EP οκτώ κομματιών, έναν χρόνο μετά τον σχηματισμό του τον Απρίλιο του 2015, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από εγχώρια και ξένα μουσικά περιοδικά και blogs, όπως: το Metal Hammer GR (Ιούνιος 2015, πρόταση του μήνα), το rockway.gr, το afternoiz.gr, κ.α.
Τον Απρίλιο του 2019 μας σύστησαν το δεύτερο full length album τους, με τίτλο "Whatever", το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 200 καλύτερους δίσκους της εγχώριας ροκ και μέταλ σκηνής από το 1970.
Το 2023 καταλαμβάνουν για ακόμη μια φορά το στούντιο (eightyard studios) και με παραγωγό τον Χρήστο Βλάχο (black hat bones), ηχογραφούν το επερχόμενο 3ο full length album τους!

Κατά τη διάρκεια της μουσική τους πορείας, προστέθηκαν στο ενεργητικό τους ζωντανές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της χώρας, όπως: Temple, Kυτταρο Live, six d.o.g.s., κ.α., καθώς και δεκάδες συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα εκείνες στα Release Festival και Mamothfest, ξεχωρίζοντας το Rockwave Festival το 2018, στο οποίο μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τους μουσικούς θρύλους: Judas Priest, Saxon και Accept.

Lupe //

Οι Lupe είναι ένα νεοσύστατο art rock συγκρότημα με κύριο χαρακτηριστικό τον συνδυασμό της ροκ και της κλασσικής μουσικής, τη θεατρικότητα και την ποικιλομορφία.
To μουσικό σχήμα ιδρύθηκε το 2019 ως προσωπικό project του Μιχάλη Λατουσάκη, ο οποίος και κυκλοφόρησε τα πρώτα δύο άλμπουμ “Βurn” (2019) & “Dark Room” (2021), ενώ από το 2022 οι Lupe είναι μια 6μελής μπάντα.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τους με τίτλο “Seeker Of Sound”.

Τα 4 πρώτα singles “Sunday Morning”, “Can't Forget”, “Light In My Heart” & Lady Of The Wild είναι ήδη διαθέσιμα για το κοινό σε όλες τις πλατφόρμες.

Mr. Trickster //

Οι Mr.Trickster είναι ένα all-around rock project που αντλεί έμπνευση από οτιδήποτε. Ακούγοντας, ανακαλύπτει κανείς μια βαθιά σύνδεση με τη μελωδία, ευρηματικές αλλαγές με πολλά progressive στοιχεία, ακατέργαστο συναίσθημα και καλλιτεχνικό πνεύμα με επιρροές από διάφορα είδη.
Από rock και punk στοιχεία της δεκαετίας του '90 μέχρι jazz/blues στυλ της δεκαετίας του '70, από funk των 80s μέχρι progressive rock των Radiohead κ Porcupine Tree.

Τον Φεβρουάριο του 2023 κυκλοφόρησε το EP Album
“Teach Me How The Real World Isn't.”
Την άνοιξη του 2023 ξεκίνησε η ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ που θα αποτελείται από 9 τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2024.

TICKETS