BLACK CARAMEL NIGHT | 3.11 @DEATH DISCO | Asylum Promises / VoxPopuli / Tony Bluebird / The Page of Cups

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 15:48
Γράφτηκε από:

BLACK CARAMEL NIGHT

Asylum Promises / VoxPopuli / Tony Bluebird / The Page of Cups

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Death Disco

Το πρώτο Black Caramel Night είναι γεγονός! Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής θα γεμίσουν τη σκηνή του Death Disco με Indie Rock κιθάρες, Alternative Hip-Hop αισθητική, Industrial Beats και μια δόση από Ηλεκτρονική Pop.

Συμμετέχουν καλλιτέχνες που συνεργάζονται με την Black Caramel Records, όπως οι Asylum Promises, VoxPopuli και Tony Bluebird, ενώ, καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι οι υπέροχοι The Page of Cups!

Info:

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Death Disco (Ωγύγου 16, Ψυρρή)

Πόρτες: 20:30

Έναρξη: 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.more.com/music/black-caramel-night

Εισιτήρια:

Pre-sale: 10€

Walk-in (ταμείο): 12€

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1406240730238799/

The Page of Cups

Όπως η κάρτα Tarot με το ίδιο όνομα, έτσι και οι The Page of Cups αντιπροσωπεύουν τη θετική αλλαγή, τη δημιουργικότητα, τα βαθιά συναισθήματα, τη μεταμόρφωση, τη διαίσθηση, την ελπίδα και την καινοτομία. Συμβολίζει την επιμονή και το κυνήγι των ονείρων μας. Την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά.

Υπό την καθοδήγηση του Panos Nou, οι The Page of Cups συνδυάζουν άψογα Indie pop, το Industrial grit και ηλεκτρονικούς ήχους, προκαλώντας τόσο τη νοσταλγία όσο και την καινοτομία στο μοναδικό ηχητικό «βασίλειό» τους. Κάθε κομμάτι ξετυλίγεται σαν ένα νέο κεφάλαιο, προσφέροντας ένα ξεχωριστό ηχητικό τοπίο που αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.

The Page of Cups By Stella Mouzi

Asylum Promises

Πρόκειται για το moniker και το solo project του Μάνου Καρακατσάνη, ο οποίος έχει καταγράψει τη δική του πορεία με συγκροτήματα όπως οι The Man & His Failures και Mani Deum. Οι Asylum Promises αποτελούν ένα ταξίδι στον ηλεκτρονικό πειραματισμό, τα ambient ηχητικά τοπία, τα τραχιά beats και τη lo-fi αισθητική.

Asylum Promises

Tony Bluebird

O Αντώνης Κωνσταντάρας (πρώην μέλος των Strawberry Pills) επανασυστήνεται στο κοινό με το alter ego του, Tony Bluebird. Κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει παίξει σε κάποια από τα μεγαλύτερα stages και φεστιβάλ της χώρας και δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Bauhaus, Primal Scream, Brett Anderson, Κωνσταντίνος Βήτα, Φοίβος Δεληβοριάς και πολλούς ακόμη. Παράλληλα, μετράει κυκλοφορίες με δεκάδες σχήματα και πλέον κυκλοφορεί μουσική ως solo καλλιτέχνης.

Η αρχή έγινε με το πρώτο του single με τίτλο A.I., το οποίο, έστρεψε την προσοχή του εγχώριου κοινού ξανά προς το μέρος του, ενώ, μέσα στο Καλοκαίρι συνέχισε με τη Γαλάζια Ακτή, ένα τραγούδι που γράφτηκε με σκοπό να παίζεται σε road trips.

Έχει επηρεαστεί από καλλιτέχνες όπως οι Gorillaz, Sleaford Mods, Mikro και Stereo Nova, όμως, σκοπός του είναι να δημιουργεί χωρίς ταμπέλες και παρωπίδες.

TonyBluebird

VoxPopuli

Ο VoxPopuli δραστηριοποιείται στον χώρο της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής την τελευταία δεκαετία. Έχει ως βάση την τεχνοτροπία της πρώιμης Hip-Hop μουσικής παραγωγής, τη σύνθεση ηλεκτρονικών ήχων μέσω ψηφιακών κυκλωμάτων, αλλά και τη ρυθμική απαγγελία με κοινωνικοπολιτικό στίχο.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε δρόμους και πλατείες της Αθήνας, στο πλαίσιο προώθησης της ιδέας του κινήματος ανεξάρτητης μουσικής δημιουργίας. Είναι επηρεασμένος από τη House μουσική του Detroit, τον πρώιμο Garage ήχο του Λονδίνου, συνδυασμένο με Oriental & Ανατολίτικα Στοιχεία.

Έχει γράψει μουσική για μια ταινία μικρού μήκους, ενώ έχει κυκλοφορήσει ένα Album (MoxieKult), αρκετά singles και ως μέλος της κολεκτίβας Radical Breaks, έχει διοργανώσει συνεργατικά κάποια από τα πρώτα Χορευτικά Hip-Hop Parties στην Ελλάδα.

VoxPopuli

Διοργάνωση: Black Caramel Records