ΑΧΕΡΩΝ MUSIC SESSIONS: Tuber - Automaton - Hypnotic Nausea - Acid Mammoth LIVE, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στο Arch Club Live Stage

ΑΧΕΡΩΝ MUSIC SESSIONS

Η TMR Entertainment παρουσιάζει την έναρξη των Αχέρων Music Sessions – μιας εξαιρετικής σειράς ζωντανών μουσικών παραστάσεων που θα σας ταξιδέψουν σε ένα αρχέγονο βασίλειο ηχητικής ευδαιμονίας.

Ετοιμαστείτε για μια σύνθεση ταλαντούχων καλλιτεχνών της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής και του σκληρού ήχου, που υπόσχονται αξέχαστες βραδιές γεμάτες δύναμη, ρυθμό, ένταση και συναίσθημα.

Ελάτε μαζί μας στο 1ο Acheron Music Sessions για μια ακουστική εμπειρία όπως καμία άλλη.

Line up:

Tuber

Automaton

Hypnotic Nausea

Acid Mammoth

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 - Arch Club Live Stage

Tuber

Οι Tuber είναι μια instrumental rock μπάντα από τις Σέρρες. Το 2010 κυκλοφορούν το ομώνυμο ντεμπούτο ep τους, που τους κατατάσσει, αυτομάτως, σε μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους full length album με τίτλο “Desert Overcrowded” και ξεκινούν μια σειρά από συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο αξιόλογα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης ( EXIT, Freak Valley Festival, Lake On Fire, Desert Fest Berlin ), ενώ την άνοιξη του 2016 πραγματοποιούν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία. Τον Μάιο του 2017 κυκλοφορούν την τρίτη, κατά σειρά, δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο “Out Of The Blue” και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ακολουθεί μια σειρά από εμφανίσεις σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις.

Η μουσική των Τuber είναι εσωτερική και εξωστρεφής, συγχρόνως. Ένα αμάλγαμα συναισθημάτων και εικόνων που εναλλάσσονται με μια αδιάλειπτη ροή, δημιουργώντας μουσικά ηχοτοπία που ταξιδεύουν τον ακροατή, όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Με μόνη σταθερά το rock ’n roll, οι Tuber “φλερτάρουν” με την ψυχεδέλεια και τον ρομαντισμό, συνδυάζοντας την λυρικότητα με τον σκληρό ήχο αλλά και τον χορευτικό ρυθμό.

tuber

https://www.facebook.com/tuberband

https://tuber.bandcamp.com

https://www.instagram.com/tuberband/

Automaton

Οι Automaton είναι ένα ψυχεδελικό doom/post-black συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2012 στην Αθήνα, Ελλάδα. Συνδυάζουν down-tuned riffs, μινιμαλιστικά μοτίβα, ψυχεδέλεια και black metal στοιχεία στο δικό τους χαρακτηριστικό βαρύ στυλ.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ: 'Echoes of Mount Ida' (Trailblazer EP-2013, Sound Effects Records LP-2014) και 'Τάλως' ('Talos', Sound Effects Records, 11/2018). Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί σκοτεινή, έντονη, με κινηματογραφική ποιότητα.

Ο «Τάλως» ξεχωρίζει για το εξαιρετικό μείγμα καταστροφής, black metal και drone στοιχείων, διευρύνοντας και συγχωνεύοντας τα όρια του είδους. Συγκεκριμένα, το άλμπουμ περιλαμβάνει μια συνεργασία με τον διάσημο Κρητικό μουσικό Ψαραντώνη, εδραιώνοντας περαιτέρω τη σημασία του μέσα από την ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Automaton έχουν συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα (Desertfest Αθήνα, New Long Fest κ.α.) και στο εξωτερικό (Βουλγαρία, Κύπρος/Into The Limbo fest), μοιράζοντας τη σκηνή με κορυφαίες μπάντες της σκηνής, από Pentagram έως Yob. Έχουν επίσης συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Scott Heller aka Dr. Space και NAAM, τόσο στο στούντιο όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις. Οι Automaton ετοιμάζουν τώρα το επόμενο στούντιο άλμπουμ τους.

automaton

https://www.facebook.com/Automaton.Athens

https://automatonathens.bandcamp.com

https://www.instagram.com/automatondoom

Hypnotic Nausea

Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2013 και έχει συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, 1000Mods, Naxatras, Tuber, Need, Gus G, Nightstalker κ.α.

Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους ΄΄Hypnosis΄΄, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το ''μόλυνε''.

Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους ΄΄The Death of All Religions΄΄, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση. Αυτό τον καιρό η μπάντα βρίσκεται στην διαδικασία παραγωγής του τρίτου της album.

hypnotic nausea by Chris KissadjekianPhoto:Chris Kissadjekian

https://www.facebook.com/hypnoticnausea

https://www.hypnoticnausea.com

https://www.instagram.com/hypnoticnausea

Acid Mammoth

Οι Acid Mammoth είναι μια doom metal μπάντα από την Αθήνα. Ιδρύθηκαν τέλη του 2015 από τον Χρήστο Μπαμπαλή Jr. (Φωνή, κιθάρα) και τον Δημοσθένη Βαρίκο (μπάσο), δύο εφηβικοί φίλοι με μεγάλη αγάπη για τους Black Sabbath και τον βαρύ ήχο. Στη συνέχεια μπήκαν στη μπάντα ο πατέρας του Jr.,Χρήστος Μπαμπαλής Sr. (κιθάρα), και ο Μάριος Λούβαρης (τύμπανα), και το 2019 η μπάντα υπέγραψε με την Heavy Psych Sounds Records. Μέχρι τώρα η μπάντα έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους και ένα split και έχει κάνει πολλές συναυλίες εντός και εκτός έδρας . Αυτόν τον καιρό η μπάντα ηχογραφεί τον τέταρτο δίσκο της και κάνει live εμφανίσεις στην Ευρώπη.

acid mammoth

https://www.facebook.com/acidmammoth

https://www.instagram.com/acidmammoth

https://www.acidmammoth.com

Οι Πύλες του Αχέροντα ανοίγουν στις 20:30

Εισιτήρια:

Early Bird: 10€

Pre-sale: 12€

Ταμείο: 15€