Ο Trentemoller ζωντανά στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου! Special Guests: Marva Von Theo

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 12:49
Γράφτηκε από:

15.10.2023, Gagarin, Αθήνα
TRENTEMOLLER (live)
+ Marva Von Theo

Ο Trentemoller ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο!
O λατρεμένος του ελληνικού κοινού Trentemøller, ένα από τα σημαντικοτερα κεφάλαια της ποιοτικής ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής των τελευταίων είκοσι ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο για δύο μοναδικά live shows, μαζί με τη μπάντα του, τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Gagarin στην Αθήνα.
Δεν υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που να μπορούν να γράφουν εκπληκτικά τραγούδια όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort” ή να κάνουν ένα remix όπως αυτό στο “What Else Is There” των Royksopp.
Ο Trentemoller έχει αυτή την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί αισθήσεις μέσα από τη μουσική του. Τα τραγούδια του δεν τα ακους απλά: με τις δραματικές κορυφώσεις, τη μελαγχολία, την σπάνια ευφορία, τις τόσες αντιθέσεις τους, τα ζείς σαν μια ταινία. Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι συνεργασίες του με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone. Τα τραγούδια του είναι τόσο ιδιαίτερα, ώστε από την πρώτη ακρόαση, σου καρφώνονται στο μυαλό και παραμένουν εκεί για πολλά χρόνια.
Το ίδιο και οι ζωντανές εμφανίσεις του. Όποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία του Trentemoller, σίγουρα θα ξαναβρεθεί σε συναυλία του κορυφαίου Δανού δημιουργού. Διότι θα θέλει να ξαναζήσει την ενέργεια που παράγουν τα live shows του, με την full band του να προσθέτει “αναλογικό” όγκο στον (έτσι κι αλλιώς) “μεγάλο” ήχο των συνθέσεών του, ενώ παράλληλα το πολυσυζητημένο light show (του κορυφαίου Leroy Bennett) προσθέτει κινηματογραφικές διαστάσεις στην εμπειρία.
Στις δύο συναυλίες του στην χώρα μας τον φετινό Οκτώβριο, θα μας παρουσιάσει το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show του, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, καθώς και υλικο από τον πιο πρόσφατο δίσκο του “Memoria”.
Μαζί του στο live της Αθήνας, οι δικοί μας Marva Von Theo.

MARVA VON THEO


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αθήνα: 29 ευρώ (early bird), 31 ευρώ, 34 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr