SAPRANOV (gr) / NAPPY NINA (us) / PEOPLE OUT EAST (gr) / ENA DYO & THE PLUG (gr),14th October 2023 // An Club

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:54
Γράφτηκε από:

BLACKABLACKABLACKA presents:

SAPRANOV (gr) / NAPPY NINA (us) / PEOPLE OUT EAST (gr) / ENA DYO & THE PLUG (gr)

14th October 2023 // Aν Club

Doors: 20:00

Presale Ticket:
https://www.more.com/music/sapranov-gr-nappy-nina-us/

Fb event: https://www.facebook.com/events/227945613535008

-SAPRANOV (GR)
''«Είναι ένας από τους πιο weird ράπερ της ελληνικής σκηνής, με ξεχωριστή χροιά, και ένας από τους καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν τον «σύγχρονο» ήχο στη χώρα μας. Ο Sapranov έχει να λέει πως έζησε το όνειρό του. Από την Κατερίνη, όπου ξεκίνησε μουσικά, μέχρι τα διαδοχικά sold-out tours με τους Above the Hood, την ίδρυση του Godsquad crew αλλά και το «deja vu», ένα από τα μεγαλύτερα hit της δεκαετίας, το κοντέρ της μουσικής του πορείας μοιάζει να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα. Η απουσία του όμως για μεγάλο διάστημα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο.»'' LIFO - 06/06/2023
IG -
www.instagram.com/sapranov/?hl=en

-NAPPY NINA (US)
Η Simone Bridges (a.k.a. Nappy Nina) είναι συγγραφέας, mc και παραγωγός, με έδρα το Μπρούκλιν και καταγωγή από το Όκλαντ, με χάρισμα στο λυρισμό και το μεταδοτικό laid back flow. Έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, όπως τους Ambrose Akinmusire, Son Lux και Yaeji. Το ντεμπούτο άλμπουμ της, «The Tree Act», κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019, μέσω της LucidHaus Records και έχει τύχει ευρείας αναγνώρισης.
IG -
www.instagram.com/nappy_nina/?hl=en

-PEOPLE OUT EAST (GR)
To People Out East είναι ένα hip-hop μουσικό σχήμα από τα κεντροανατολικά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή των Ιλισίων. Η ομάδα πλαισιώνεται από έναν βασικό παραγωγό - beatmaker τον Bark o'clock (Οδυσσέα) και από τρεις MCs τον tas33 (Τάσο), Freddy Quell (Άλεξ) και Troubles all around me (Γιώργο),ο τελευταίος εκ των οποίων έχει διπλό ρόλο (MC-beatmaker).Τα παραπάνω μέλη του People συνθέτουν ένα κράμα διάφορων χαρακτήρων και ηλικιών (από 24 έως 34 ετών) παντρεύοντας την κουλτούρα των 90's με τον νέο ήχο της εποχής.
Μετά από το πρώτο τους EP με τίτλο <<Planet East>> που κυκλοφορεί από το Νοεμβρη του '21 σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες, επιστρέφουν με νέα δουλειά με τίτλο <<Caldera>>. Στη μουσική παραγωγή είναι o Bark o'clock ενώ υπάρχουν και συμμετοχές των Troubles all around me και jastito. Η ηχογράφηση/μίξη έγινε στο dudu loft από τον Γιώργο Λεμό και τον Bark o'clock.

Το artwork δημιουργήθηκε από τον Billy gee όπως και το προηγούμενο διατηρώντας το χαρακτήρα του συγκροτήματος καθώς και οι δύο κυκλοφορίες έχουν εξώφυλλο έργα του καλλιτέχνη τα οποία υπάρχουν σε φυσική μορφή (καμβάς).Οι People Out East, βαθιά επηρεασμένοι από τους παλμούς του αστικού κέντρου της πρωτεύουσας, αποτυπώνουν ως επί των πλείστων, με αυτοβιογραφικό στίχο την καθημερινότητα και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτήν. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μία μυστήρια ατμόσφαιρα,ταιριαστή με την αύρα της εποχής, προάγοντας την τέχνη του δρόμου και εκπληρώνοντας παράλληλα την ανάγκη για δημιουργία.

IG - www.instagram.com/people_out_east

ENA DYO & THE PLUG (GR)
IG - www.instagram.com/enadyofilly

Διαβάστε επίσης