ZOUNDS (UK) live in Athens | 06.10.2023 at An club! Μαζί τους οι Eastern Syndrome(Berlin) και οι NOTHING THRIVES.

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 10:37
Γράφτηκε από:

Παρασκέυη 6 Οκτωβρίου

ZOUNDS (UK) live in Athens

Special guest: Eastern Syndrome (Berlin)
Opening act: NOTHING THRIVES

Oι βετεράνοι της Post punk, Zounds επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος μέτα από 4 χρόνια για μια και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα την Παρασκέυη 6 Οκτωβρίου 2023 στα Εξάρχεια και στο An Club!

Ώρα έναρξης συναυλίας: 21:00
AN club 'official', Σολώμου 13-15 Εξάρχεια

Τιμές εισιτηρίων :
Limited Early bird Tickets = 15€
Presale Tickets = 18€ - Tickets on spot = 20€

Σημεία προπώλησης :
Black Hole Kipseli, Κυψέλης 25 11257 Αθήνα
+more tba

event: https://www.facebook.com/events/879219396505062

Oι θρυλικοί Zounds σχηματίστηκαν στο Reading του Ηνωμένου Βασιλείου το 1977 . Ο χαρακτηριστικός anarcho punk ήχος τους με εμφανή post punk στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια με το EP " You Can’t cheat Karma" να ντεπουτάρει το 1980 απο την Crass Records. ‘Ενα χρόνο αργότερα κυκλοφόρουν το δίσκο ‘’The Curse of Zounds’’ όπου έμελε να γράψει ιστορία.

Οι πολιτικοποιημένοι στίχοι τους, τα τραγούδια – σταθμούς‚ ’’Demystification’’‚ ’’War / Subvert’’‚ ’’Little bit more’’ αλλά και το εξώφυλλο να απεικονίζει πυροσβέστες ὀπου σβἠνουν με ... βενζίνη το αγγλικό κοινοβούλιο είναι κάποια σημεία αναφορἀς. Αξίζει να σημειωθεί ότι εἰχαν προηγηθεί περιοδείες με τους ‘’Crass’’ και ‘’The Mob’’ και φυσικά αναπτύχθηκαν μακροχρόνιες φιλίες μεταξύ τους, και με αυτό το τρόπο αποτέλεσαν σημαντικό μἐρος της τότε Αναρχόπανκ σκηνής στο Ην.Βασίλειο.

Μετά από αναταραχές και κάποιες αλλαγές στο line up, η μπάντα διαλὐθηκε το 1982 όπου ξανά ενώθηκε το 2001.

22 χρόνια μετά, με την πρόσφατη προσθήκη της 2ης κιθάρας στο σχήμα αναμένεται να ταρακουνήσουν για τα καλά το αγαπημένο πλέον αθηναϊκό κοινό τους σε μια τρομερή live εμφάνιση!

https://www.facebook.com/zounds2

EASTERN SYNDROME

Οι EASTERN SYNDROME είναι μια νεοσύστατη μπάντα από το Βερολίνο της Γερμανίας, μετρώντας ήδη αρκετές live παρουσίες στο ενεργητικό τους. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να γραφτεί ότι είναι από τις καταλληλότερες μπάντες να παίξουν πριν τους Zounds.
Μια γεύση εδώ για το τι να περιμένετε
https://easternsyndrome.bandcamp.com/album/brain-driller

Τη σκηνή μάζι τους θα μοιραστούν οι: NOTHING THRIVES
Οι NOTHING THRIVES είναι μια High Gain Rock n Roll μπάντα από την Αθήνα όπου έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά κάποια κομμάτια (Demo version) και τὠρα ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο Studio άλμπουμ.

https://nothingthrives.bandcamp.com/album/nothing-thrives