T.S.O.L. (True Sounds of Liberty) - 45 years of Punk Rock Stories!!! | Πέμπτη 27 Ιουλίου στο AΝ CLUB! Την συναυλία ανοίγουν οι COYOTE’S ARROW!

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:24
Γράφτηκε από:

Η Hardtimes & το An club παρουσιάζουν
για 1η φορά στην Ελλάδα τους θρυλικούς

T.S.O.L. (True Sounds of Liberty)
45 years of Punk Rock Stories!‼

Πέμπτη 27 Ιουλίου στο AΝ CLUB!

Την συναυλία ανοίγουν οι εκρηκτικοί COYOTE’S ARROW!

Doors: 21:00 - Starts:21:30
Τιμή εισιτηρίου: 23e (προπώληση), 25e (ταμείο)

Προπώληση εισιτήριων:
-Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια
-Oldschool, Σολωμού 13, Εξάρχεια
-Full Moon, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια
-Full Moon, Noρμανού 7, Μοναστηράκι
- Black Hole Kipseli, Κυψέλης 25

tsol old 

Fb event: https://www.facebook.com/events/601752258032331

Οι ζωντανοί θρύλοι Τ.S.O.L από το Long Beach της Καλιφόρνια, έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα, σε μια ιστορικής σημασίας συναυλία που θα μας ταξιδέψει στο δικό τους μοναδικό hardcore, punk, artpunk σύμπαν!

T.S.O.L3

live your life - ignore heroes - fuck the system - wake up - silent majority - see the TRUE SOUND OF LIBERTY‼

και η ιστορία συνεχίζεται….

Μάθε περισσότερα…

Στα πρώτα χρόνια του πανκ του Λος Άντζελες, ένα από τα σκληροπυρηνικά συγκροτήματα ήταν οι T.S.O.L., που αντιπροσώπευαν τους True Sounds of Liberty. Προσφέροντας πιο poppier μουσική από τους περισσότερους από τους συγχρόνους τους και με μια εικόνα που προσέλκυε εκείνους τους punks, που ήθελαν να βουτήξουν βαθύτερα σε ένα γοτθικό υποείδος, το οποίο είχε ξεκινήσει ήδη να προσφέρεται από πολλά βρετανικά πανκ συγκροτήματα, οι T.S.O.L. έγιναν εξαιρετικά δημοφιλής στην τοπική σκηνή, αλλά ποτέ δεν μετέφρασαν αυτή την επιτυχία σε εθνική προβολή λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενης σύνθεσης και του ήχου τους.

Σχηματίστηκαν το 1978 από τέσσερις νεαρούς που είχαν πάθος για την αναδυόμενη σκληροπυρηνική σκηνή, οι T.S.O.L. είχαν αρχικά έδρα τους το Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια. Με τη σύνθεση του τραγουδιστή Jack Grisham, του κιθαρίστα Ron Emory, του μπασίστα Mike Roche και του ντράμερ Todd Barnes, το συγκρότημα ''έσκασε'' στις τοπικές σκηνές με μια εικόνα που περιελάμβανε σκοτεινούς, ενεργητικούς ύμνους για την αποξένωση και την προβληματική νεολαία.

T.S.O.L4

Μερικά μέλη είχαν ήδη δοκιμάσει την τύχη τους με τους Johnny Coathanger & the Abortions, όπου συνέχισαν δημιουργώντας τους Vicious Circle, για να αλλάξουν τελικά το όνομά τους σε T.S.O.L τον Σεπτέμβριο του 1980. Έτσι οι συναυλίες στο South Bay και το Orange County ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν, παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα σόου που τελείωναν με ταραχές, έφεραν ως αποτέλεσμα τα ίδια τα κλαμπ να τους απαγορεύουν να ξαναπαίξουν.

Ένα πολιτικά τροφοδοτημένο ομώνυμο EP, (1981) θα γίνει η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας, όπου ο συναισθηματικός ήχος και η κακή στάση του, ήταν αρκετά για να εξασφαλίσουν τη θέση τους ως σημαντική δύναμη στη punk rock σκηνή.

Σύμφωνα με το μύθο, το συγκρότημα απέκτησε τα πρώτα του όργανά, ληστεύοντας ένα τοπικό μουσικό κατάστημα, περιμένοντας το μέχρι το κλείσιμο.

Συνδεόμενοι με το ανερχόμενο σκληροπυρηνικό πανκ κίνημα της Δυτικής Ακτής στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ως σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 11 studio albums, 3 live albums, 3 compilation albums, 2 EPs, 2 video albums, 3 singles, and 5music videos!

Το ιστορικό συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί για 1η φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην σκηνή του An την Πέμπτη 27 Ιουλίου!

coyote s arrow band

Την σκηνή θα προθερμάνουν οι δικοί μας COYOTE'S ARROW!
Με μέλη θρυλικών συγκροτημάτων της εγχώριας σκηνής, όπως των Deus Ex Machina και Νonmandol, οι Coyote's Arrow, επιδίδονται σε Voodoo, groovy, punk-rock ρυθμούς, λατρεύοντας να ακροβατούν με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στο σκληρό ήχο της πόλης και τον ανοιχτό αντίλαλο της ερήμου.

Έχοντας τη μία τους πλευρά στραμμένη στην ανάγκη για κοινωνική αφύπνιση και την άλλη, στην αίσθηση της ελευθερίας και αρμονίας, δίνουν το στίγμα τους με εκρηκτικές εμφανίσεις σε συναυλίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Follow the band:
- Facebook: https://www.facebook.com/Coyotes.arrow
- Instagram: https://www.instagram.com/coyotes_arrow/
- Bandcamp: https://coyotesarrow.bandcamp.com

tsol poster