Tiger Lillies // The best of tour "From the Circus...to the Cemetery" // 30/6/23 @ FALIRO ENTERTAINMENT THEATER

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 21:39
Γράφτηκε από:

Οι απολαυστικοί και πάντα ευρηματικοί Tiger Lillies που λατρεύουν και λατρεύονται από το ελληνικό κοινό - στην πρώτη τους «Best Of» παγκόσμια περιοδεία - έρχονται και στην Αθήνα! Η προτεινόμενη για Grammy και βραβευμένη δύο φορές με Olivier Βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα, μετά από πάρα πολλά χρόνια περιοδειών ανά τον κόσμο με συγκεκριμένα project, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της περιοδεία με υλικό «Best Of», απ’ όλη την τεράστια πορεία της μέχρι τις μέρες μας.
Οι Tiger Lillies, δημιουργήθηκαν το 1989 από τον ηγέτη τραγουδιστή και συνθέτη τους Martyn Jacques με την χαρακτηριστική falcetto φωνή και τον καταρράκτη συναισθημάτων που πάντα την συνοδεύει. Ο μπασίστας Adrian Stout ενσωματώθηκε στην μπάντα σχεδόν πριν από 30 χρόνια ενώ ο ντράμερ Budi Butenop είναι το πιο πρόσφατο μέλος του σχήματος. Στην τεράστια πορεία τους έχουν ηχογραφήσει περισσότερους από 40 δίσκους κι έχουν εμφανιστεί σε όλες της ηπείρους. Ο κόσμος των Tiger Lillies, είναι πάντα σκοτεινός κι αλλόκοτος, γεμάτος μαύρο χιούμορ και λυρισμό αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενος, απρόβλεπτος και πάντα ψυχαγωγικός. Η μουσική τους είναι ένα φίνο μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret , αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, που απηχεί τον ήχο του Kurt Weil και του Jacques Brel. Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, λεπτής αλλά αιχμηρής ειρωνείας και κοινωνικό σχολιασμό, αλλά και μια διαρκή απροσδιόριστη σαγήνη.
Το μοναδικό αυτό τρίο της “Μπρεχτικής.. όπερας του δρόμου”, αφήνει για λίγο τις αυστηρά θεματικές περιοδείες και καλεί τους φίλους της αλλά κι όσους δεν έχουν τύχει να βρεθούν ποτέ σε συναυλία τους, να το κάνουν σ’ αυτήν, που θ’ ακούσουν και τις μεγάλες τους επιτυχίες. Η πολυαναμενόμενη λοιπόν από τους φίλους της μπάντας περιοδεία, γίνεται παράλληλα σε υποστήριξη του καινούργιου αντίστοιχου δίσκου τους με τίτλο …“The worst of the Tiger Lillies”!!!!

Την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου στις 21:30, οι θρυλικοί Tiger Lillies, στην πιο ώριμη φάση της πορείας τους και με κομμάτια όπως το “Heroine”, το “Gin”, το “Roll up”, το “Boatman” αλλά και πολλές εκπλήξεις, θα είναι μαζί μας σε μια εφ’ όλης της ύλης παράσταση, εκεί πλάϊ στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater!

Martyn Jacques – φωνητικά, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα
Adrian Stout – κοντραμπάσο, μουσικό πριόνι, theremin, φωνητικά
Budi Butenop – ντραμς, percussion, φωνητικά, toys
www.tigerlillies.com

"Extraordinary, seek out a ticket for this glorious show" **** Scotsman
“The Tiger Lillies are phenomenal. There’s a lot of heart in their Chelsea smiles and seeing them live is an experience in of itself. Guaranteed they’ll have you grinning from ear to ear”
**** Voice Magazine
“Three remarkable musicians strutting their inimitable stuff. As much as storytelling session, as it is a concert”
**** Bouquets & Brickbats
“This delicious dark cabaret is Kurt Weill, as scripted by Aleister Crowley, and the execution is impeccable throughout. Phenomenal.”
***** The Guardian
“A remarkable performance, one which confounds their reputation as theatrical ironists and confirms that behind the greasepaint lurks genuine emotion”
***** The Independent
Twitter: www.twitter.com/TheTigerLillies
Instagram: https://www.instagram.com/thetigerlillies/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUsY2f9W3LS1MBa9PbcxyEA
Website: https://www.tigerlillies.com/
Facebook: https://www.facebook.com/The-Tiger-Lillies-157225570966639/

Info
Faliro Summer Theater
The best of tour Tiger Lillies
Ώρα έναρξης: 21:30

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO – Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 17564
Πληροφορίες : 210 9213310
Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.
Τιμές εισιτηρίων:
VIP: 35€
Α ΖΩΝΗ: 30€
Β ΖΩΝΗ: 25€
Γ ΖΩΝΗ: 20€
Δ ΖΩΝΗ: 15€

Εισιτήρια προπωλούνται
Online: https://www.viva.gr/tickets/theater/tiger-lillies/
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt
Τηλεφωνικά στο 2109213310