Η JUNO θα παρουσιάσει live το Phantom, το Σάββατο 6 Μαΐου στο Underathens Association!

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 15:38
Γράφτηκε από:

juno logo

New music and GIG announcement!
My new single PHANTOM is out now!

I'm excited to share with you, Phantom, an old composition with a new perspective. It's all about doing what drives you against society's norms and guidelines, without shame.

juno

Available on all platforms
Created by yours truly
Visuals by Ayrenn


Με χαρά μοιράζομαι μαζί σας το Phantom, παλιά σύνθεση με νέα ματιά. Είναι ένα τραγούδι για την τόλμη του να του να κάνεις αυτό που οδηγεί την ψυχή σου ενάντια στις συνθήκες.

Διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες
Σύνθεση, παραγωγή Juno
Visuals από την Ayrenn

 

Juno ⚵ - Phantom (Visualizer)
Listen to Phantom
Performing live at Underathens Association!

Το Σαββατο 6 Μαίου στις 21:00 , θα παρουσιάσω τη μουσική μου για πρώτη φορά στο φανταστικό Underathens Association, παρέα με εκλεκτούς φίλους μουσικούς.

{Mini bio}
Η Juno παράγει τη δική της μουσική από τις αρχές του 2018 καθώς μετρά συνεργασίες με διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες από το 2016 και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει επίσημα ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα 3 EPs καθώς και διάφορα singles, remixes, covers, παραμένοντας ενεργή στην εντόπια underground εναλλακτική ηλεκτρονική σκηνή.
Τα μουσικά της ηχοτοπία περιλαμβάνουν χρώματα από πειραματική Downtempo Electronic Pop μέχρι Dance φόρμες κάνοντας φανερές τις επιρροές της από καλλιτέχνες όπως bjork, James Blake, Kate Bush, Tori Amos. Αυτό που χαρακτηρίζει ενιαία την μουσική της είναι τα έντονα beats και τα παραμορφωμένα moog synths καθώς και διαστρεβλωμένα φυσικά όργανα όπως έγχορδα, πνευστά, κρουστά.
Στο live project της ενώνει τα live electronics και visuals με κοντραμπάσο και πιάνο δημιουργώντας ένα οργανικό κράμα ηλεκτρονικού και ακουστικού ήχου.

Underathens Association
Αβραμιώτου 11, Αθήνα, 10551

Έναρξη 21.00
Είσοδος 5 ευρώ
RSVP

Bandcamp // Facebook // Instagram // YouTube // Spotify

Διαβάστε επίσης