Ο Jonathan Bree Live στο Temple την Τρίτη 9 Μαΐου!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:20
Γράφτηκε από:

Steromatic Productions presents

Jonathan Bree Live @ Temple
Τρίτη 9 Μαΐου 2023, 21:00
Τιμή Εισιτηρίου:
18€

To πρώην μέλος των Brunettes, ο Νεοζηλανδός μουσικός, παραγωγός, head της Lil’ Chief Records, και bandmate/παραγωγός σε άλμπουμ της Princess Chelsea, Jonathan Bree, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, για ένα μοναδικό, στυλάτο live, πασπαλισμένο με τη χαμηλότονη 60s γοητεία της chamber ή baroque pop (όπως αρέσκονται τα media να χαρακτηρίζουν αυτόν τον ιδιαίτερο ήχο που προκύπτει όταν ρίχνεις σε σωστές δόσεις στο μίξερ κλασικές ενορχηστρώσεις με τις μελωδικές φόρμες της pop).
Ο Jonathan Bree, λοιπόν, που μετά την καριέρα του με τους Brunettes της Sub Pop, έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία λίγα χρόνια μερικά πολύ καλά solo άλμπουμ με αποκορύφωμα το 3ο και πιο πρόσφατο, που τον εκτίναξε για τα καλά. Η αρχή έγινε το 2013 με το “Primrose Path”, για να ακολουθήσει το “A Little Night Music”, 2 χρόνια αργότερα, και να φτάσουμε στο “Sleepwalking”, που δίνει και το όνομά του στην περιοδεία που κάνει αυτόν τον καιρό o Bree, και στο πλαίσιο της οποίας κάνει σταθμό και στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαίου.
Μαζί με την μπάντα του, παρουσιάζουν, εκτός από κομμάτια του τελευταίου άλμπουμ, τραγούδια και από την υπόλοιπη καριέρα του. “Ετοιμάσου για ένα σαγηνευτικό live spandex μυστηρίου”, έγραφε η δημοσιογράφος του Join Radio και δεν έχει καθόλου άδικο, παρατηρώντας το καλυμμένο με μάσκα από spandex πρόσωπο στο εξώφυλλο του “Sleepwalking” αλλά και στο video clip του single “You’re so cool” που έκανε αμέσως αίσθηση.
Οσο για τους στίχους του άλμπουμ, μιλούν για όλα εκείνα που μπορεί να έχουν κάποιο νόημα αυτήν την εποχή, όπως το αδιέξοδο των ερώτων που αναλώνονται μπροστά στις οθόνες των κινητών και άλλες ιστορίες urban πόθου και τρόμου…

ΝΕΟ ALBUM ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ NILE RODGERS! (CHIC, DAFT PUNK)
Ακούστε εδώ το νέο single με τον Nile Rodgers!


 

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/jonathan-bree/

Facebook Event