Η Emi Path και οι Marva Von Theo LIVE στην Αγγλικανική Εκκλησία το Σάββατο 18/3

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 16:04
Γράφτηκε από:

Η Emi Path και οι Marva Von Theo LIVE
στην Αγγλικανική Εκκλησία
το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
Tα δύο Αθηναικά σχήματα συνεργάζονται για να συνθέσουν μία κατανυκτική, ατμοσφαιρική βραδιά στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Συναισθηματικά φορτισμένα φωνητικά, ambient, ονειρικά ηχοτοπία, αιιθέρια synths, ηλεκτρονικοί ήχοι και παλμοί θα συνηχήσουν με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου της Emi Path με τίτλο V O I D και του project Atmospheres των Marva Von Theo.
*Κατά την είσοδο του κοινού στην αυλή της Αγγλικανικής εκκλησίας, θα προσφέρεται εξαιρετικό βιολογικό κρασί από το MIKRO BIO του Κτήματος Κουτσοδήμου.

emipath websize copy

Παρουσίαση V O I D του νέου δίσκου της EMI PATH:

Ο δίσκος V O I D κυκλοφορήσει από την Submersion Records στις 3 Μαρτίου 2023 και είναι εμπνευσμένος από όλες εκείνες τις στιγμές που μιλάμε αλλά ούτε οι ίδιοι δεν μπορούμε να μας ακούσουμε.
Στην Αγγλικανική εκκλησία, σε έναν χώρο που από μόνος του σε καλεί να στραφείς στο «μέσα» σου, το υλικό του V O I D θα ξεδιπλωθεί σε ένα σετ που συνεχώς εξελίσσεται. Στόχος του να παρασύρει τον ακροατή σε ένα ταξίδι που περνά από αχανή ηχητικά τοπία και οδηγείται σε τραγουδιστικές οάσεις, που θέλουν να ηρεμήσουν και να στρέψουν τη σκέψη στον εσωτερικό μας κόσμο.
Ακούστε το V O I D στο Spotify ή στο Bandcamp ή στο Youtube.
Emi Path - vocals, spokenword, πιάνο, synths
Κώστας Στεργίου - πιάνο, synths
Σπύρος Τζέκος - κλαρίνο, fx

marvavontheo websize

Oι MARVA VON THEO παρουσιάζουν το “Atmospheres”:

H μουσική σύμπραξη της Μάρβας Βούλγαρη και του Τεό Φοινίδη το 2017, οδήγησε σε δύο δίσκους (“Dream within a Dream” 2018, και “Afterglow” 2021) που ξεχώρισαν για την ιδιαίτερη αισθητική τους, τις πολυδιάστατες, ευρηματικές συνθέσεις τους που κινούνται ανάμεσα στο σκοτάδι της darksynth μουσικής προς την λαμπερή electropop, τα εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και τους ιδιαίτερα μελαγχολικούς στίχους πάνω σε χορευτικά beats.
Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη συναυλία, οι Marva Von Theo θα παρουσιάσουν σε μία και μοναδική εμφάνιση το project Atmospheres, επιλεγμένα τραγούδια από την μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια, ενορχηστρωμένα αποκλειστικά για τον χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας. Αιθέρια synths, ονειρικά, cinematic ηχοτοπία θα κατακλύσουν ευλαβικά τον χώρο της εκκλησίας και θα αντιπαρατεθούν με τους απόκοσμα σκοτεινούς ηλεκτρονικούς ήχους των Marva Von Theo, σε μία ποιητική αναμέτρηση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού, του έρωτα και του θανάτου.

www.marvavontheo.com


ℹ️
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/emi-pathmarva-von-theo-live-at-st-pauls-anglican-church/

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
20:00
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου | Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα Αθήνα