Οι Tripwire live στο Tiki την Πέμπτη 2 Μαρτίου!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 10:27
Γράφτηκε από:

TRIPWIRE LIVE!
TIKI ATHENS 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Μετά την κυκλοφορία του 3ου δίσκου τους "Full Circle" τον Οκτώβριο του 2022, οι Tripwire παρουσιάζουν ζωντανά ένα κολάζ από όλο τους το υλικό και όχι μόνο! Με κομμάτια και από τους 3 δίσκους αλλά και με διάφορες ακόμα εκπλήξεις, σας προκαλούν σε ένα ταξίδι στον μουσικό τους κόσμο.
Οι Tripwire είναι ένα πενταμελές Alternative/Indie Rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, Ελλάδα το 1999. Έκτοτε, οι Tripwire έχουν εμφανιστεί τακτικά σε διάφορους χώρους στην Αθήνα, όπως An Club, Planet Music Hall, On Stage Music Hall, Rodeo Club, Underworld, Gyalino Upstage, το Trianon Filmcenter, καθώς και στην πρεμιέρα του Damon και της Naomi στην Ελλάδα, το 2007.
Τραγούδια των Tripwire, όπως τα “Judy’s Lullaby”, “The Big Deal” και “Under A Scarlet Sky”, έχουν γνωρίσει σημαντικό air-play σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Red 96,3 και Freedom FM ενώ το κομμάτι τους REC2 εμφανίζεται στο Postwave. Έκτο CD συλλογής του .gr.

tripwire band
Τον Φεβρουάριο του 2010, οι Tripwire κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο “Cables and Lines”, μαζί με το EP τους “Five Acoustic”, τα οποία είναι διαθέσιμα στο iTunes, Spotify καθώς σε όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα.
Τον Οκτώβριο του 2013, κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο “Deviation” στο Spotify, στο iTunes, Spotify και σε πολλά άλλα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα, και εμφανίστηκαν σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το 2013.
Έκτοτε, η ομάδα έχει περάσει από πολλές αλλαγές, καθώς τα περισσότερα μέλη ζούσαν στο εξωτερικό. Στις αρχές του 2022, επανιδρύθηκαν και κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους EP “Half Circle” το Σεπτέμβριο 2022 ως μία πρόγευση του επερχόμενου τρίτου δίσκου τους “Full Circle”, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου 2022 ψηφιακά.


Eίσοδος: 5 ευρώ
Παρακάτω και το linktree των Tripwire:

https://linktr.ee/tripwiretheband