PRETEND WE ARE DEAD ''Nothing is Permanent'' (Release Live Show at An Club) - Special Guest: The Ruckus Habit / Morphing Jar | 25.02.2023

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 17:31
Γράφτηκε από:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
PRETEND WE ARE DEAD

''Nothing is Permanent'' - Release Live Show at An Club

Special Guest: The Ruckus Habit / Morphing Jar

Το Αθηναϊκό punk/rock κουαρτέτο των Pretend We Are Dead θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου, το 1ο του Full Length Album με τίτλο ''Nothing is Permanent'' και το γιορτάζει με ένα ''ατίθασο'' live show που θα προκαλέσει εξάψεις!!!
Μαζί τους οι ξεσηκωτικοί alternative groovers Ruckus Habit και oι πολλά υποσχόμενοι grunge-stoner power-trio Morphing Jar.

Pretend We Are Dead 
Doors Open: 20:30 - Starts: 21:15

Presale Ticket: 8€ - Door: 10€
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ:

- OLDSCHOOL (Σολωμού 13, Εξάρχεια) *Από τις 16:00 και μετά

- FULL MOON (Ηφαίστου 22, Μοναστηράκι)

- FULL MOON (Θεμιστοκλέους 42, Εξαρχεια)

Fb event: https://www.facebook.com/events/511453327553630/

Ένα album με 9 κομμάτια από όλη την πορεία του γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2013 έως και σήμερα , διάστημα κατά το οποίο είχαν ηχογραφηθεί ιδέες για δυο full length τα οποία όμως δεν κυκλοφόρησαν.

Το Nothing is Permanent είναι ένα κράμα Alternative, Grunge και 90s am. punk ύφους.
Το “Monster” θα είναι το πρώτο single του δίσκου που κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου στο Βandcamp και στο Youtube συνοδευόμενο με το αποκλειστικό του Video Clip, και το Album θα υπάρχει σε φυσική μορφή στην παρουσίαση στις 25/02.

 

Ο δίσκος άρχισε να αποκτά μορφή το καλοκαίρι του 2022 στο προσωπικό στούντιο του Σάκη(Vox & Guitars) ο οποίος ανέλαβε συνολικά την παραγωγή του, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Μιχάλης Αλεξανδράκης της Black Screen Graphics Art. Μέχρι τότε είχαν λάβει μέρος σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις στα πιο σημαντικά clubs της Αθήνας όπως Αn Club, Death Disco , Temple κ.α. To 2019 η σύνθεση άλλαξε στη σημερινή.

Pretend We Are Dead are:
- Drums: Γιώργος Ζ.
- Bass: Νίκος Λ.
- Lead Guitar: Νικόλας Μ.
- Vox & Rhythm Guitar: Σάκης Β.

ΥΤ: https://www.youtube.com/@pretendwearedeadband
FB: https://www.facebook.com/PRETENDWEAREDEAD
IG: https://www.instagram.com/pretendwearedead/
BC: https://pretendwearedead.bandcamp.com/releases

______________________________________

The Ruckus Habit -----> Είναι η συνήθεια του σαματά!

Τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εσένα και τους γείτονές σου ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά. Γεννηθέντες το 2012, είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγουν, για τα δεμένα κιθαριστικά τους θέματα, για τις επιθετικές μπασογραμμές, για το δυνατό drumming και τα εμπνευσμένα από τις καθημερινές ανθρώπινες επαφές lyrics τους. Όλα τα παραπάνω, τυλιγμένα προσεκτικά μέσα σε ένα alternative indie rock περιτύλιγμα συνθέτουν τους Ruckus Habit. Μία βόμβα έτοιμη να σκάσει προκαλώντας έντονο ερεθισμό στο ακουστικό σου σύστημα.

Έγινες νυχτο-περπατητής των δρόμων, περιπλανώμενος σε μεθυσμένα σοκάκια με το “Night of the Living Dead”. Ήρθες στα ίσια σου και συγκράτησες τα ένστικτά σου με το “Realign”. Θρυμμάτισες τα όνειρά σου με το “Car trapped” και ξεκαθάρισες τη θέση σου ως αφερέγγυος με το “Trust”.

Το άλμπουμ “Night of the Living Dead” που είχες τόσο καιρό ανάγκη είναι τώρα εδώ. Η γνωστή ταραχοποιός συμμορία σε κοιτάει στα μάτια από τη σκηνή του An Club και τα κάνει, ως συνήθως, λαμπόγυαλο.

FB : https://www.facebook.com/theruckushabit
IG: https://www.instagram.com/theruckushabit/
ΥΤ: https://www.youtube.com/c/TheRuckusHabit
SPOTIFY: https://tinyurl.com/RuckusHabitSpotify

______________________________________

Morphing Jar

Οι Morphing Jar είναι παλιάς σχολής power-trio grunge μπάντα από την Αθήνα, με έντονα sludge metal και stoner rock στοιχεία.

FB: https://www.facebook.com/Morphing-Jar-102547342352573/
IG: https://www.instagram.com/morphing.jar/
YT: https://tinyurl.com/MorphingJar