Οι Ιταλοί masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa, για πρώτη φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 13:43
Γράφτηκε από:

Οι Ιταλοί masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa, για πρώτη φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Messa (IT) ζωντανά στην Ελλάδα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
Kyttaro Live (Αχαρνών & Ηπείρου, Αθήνα)
Special guest: Church of the Sea
Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ (περιορισμένη προπώληση), 20€ (προπώληση), 23€ (ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στο κατάστημα Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα).

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)
Special guest: The Temple
Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ (περιορισμένη προπώληση), 20€ (προπώληση), 23€ (ταμείο)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στο κατάστημα The Nephilim Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Αθήνα).

Messa PP1

Ηλεκτρονική προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/messa-live-in-greece

Δίνοντας στο 2023 το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ιταλούς masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa για δυο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο Kyttaro Live, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και στο Eightball Club, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Μαζί τους, στην Αθήνα οι Church of The Sea και στην Θεσσαλονίκη οι The Temple.

Κλείνοντας ένα κύκλο μακροχρόνιου σχεδιασμού, η Made of Stone Productions φέρνει για δεύτερη φορά μια από τις πλέον πολυσυζητημένες και αξιόλογες μπάντες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου. Οι Ιταλοί Messa, μερικούς μήνες μετά την εμφάνιση τους στο MammothFest επιστρέφουν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για δυο exclusive club shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ιστορικό Κύτταρο μαζί με το ιστορικό Eightball θα δέσουν την σχέση των Messa με το ελληνικό κοινό, με τη διαφορετική αίσθηση που προσφέρει μια συναυλία σε κλειστό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα να παρουσιαστεί το αξιοπρόσεκτο "Close" album σε μια άλλη διάσταση.

Η μπάντα από τη Citadella έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στον ατμοσφαιρικό doom / ambient χώρο και έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα του παγκόσμιου underground.

230126 27 Messa GR story

FB: https://www.facebook.com/madeofstoneprods
IG: https://www.instagram.com/madeofstoneprods
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.