LOGOUT "Πονέμελα" παρουσίαση δίσκου 13 Νοεμβρίου στο six d.o.g.s

Logout - "Πονέμελα"
παρουσίαση δίσκου
13 Νοεμβρίου στο Six d.o.g.s

Live παρουσίαση δίσκου για το έκτο album του Logout με τίτλο Πονέμελα.
Αυτή τη φορά τον Logout θα πλαισιώνει full band με τον Ορέστη Πετράκη στα πλήκτρα, τον Κώστα Μητσόπουλο στο μπάσο και τον Θάνο Χατζηαναγνώστου στα ντραμς, ενώ θα υπάρξουν και guest εμφανίσεις από τους Nalyssa Green, Δεσποινίδα Τρίχρωμη, Καλλιόπη Μητροπούλου, Tsolimon και Πέτρο Κασιμάτη.
Το σετ θα βασιστεί στο νέο δίσκο, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παλαιότερά του κομμάτια.
Θα 'ναι Κυριακή.

logoutphoto ©logout/myrto.panagiotou

Facebook event
Προπώληση: viva.gr

To έκτο άλμπουμ του Logout έχει τον τίτλο "Πονέμελα" (μια νέα λέξη που δεν υπάρχει στα λεξικά) και είναι ο δεύτερος δίσκος του με ελληνόφωνα κομμάτια.

Τα Πονέμελα περικλείουν 9 φωτογραφίες εσωτερικού χώρου, τραβηγμένες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 χρόνων, τοποθετημένες με σειρά φωτεινότητας. Η έντονη αντίθεση διάθεσης των φωτογραφιών δημιούργησε και τη λέξη του τίτλου. Είναι κοντά στην έννοια της χαρμολύπης αλλά με τα αντιπαλευόμενα συναισθήματα να είναι πιο μόνιμα. Είναι έτσι μια λέξη κάπως χρήσιμη στο να περιγράψει -ίσως- το πως περνάμε, αλλά πιο σίγουρα αυτή την ομάδα τραγουδιών.

Τα 9 Πονέμελα ηχογραφήθηκαν το καλοκαίρι του 2020 μαζί με τον Ορέστη Πετράκη, περιέχουν τα καταιγιστικά ντραμς του Νίκου Θεσσαλονικεύς σε 8 από τα 9 κομμάτια και τα guest φωνητικά της Δεσποινίδος Τρίχρωμης στο κομμάτι “Κυριακή”. Τη μίξη και το μάστερινγκ έκανε στην αρχή του 2022 ο Βασίλης Ντοκάκης.

Κυκλοφορεί σε Limited Edition LP και Digital album από την Inner Ear.

Facebook
Instagram

Inner Ear
facebook instagram soundcloud twitter youtube