Οι Night Beats φέρνουν την western psychedelia τους στην Αθήνα.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 22:37
Γράφτηκε από:

Night Beats (USA) ζωντανά στο Temple
Opening acts: Nerrves + HΞX
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Εισιτήρια προπωλούνται προς 18€ μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/night-beats-usa-live-at-temple

Οι Night Beats είναι το πνευματικό παιδί του Τεξανού Danny Lee Blackwell. Ο R&B επιρροών δυτικοψυχεδελικός ήχος του συγκροτήματος, είναι ένας πυροβολισμός την αυγή, ένα σκίσιμο των αυτιών που δεν αφήνει τίποτα παρά ένα σύννεφο κόκκινης σκόνης στο πέρασμά του.

221014 nightbeats pp1

Στην πορεία των ετών, οι Night Beats κέρδισαν την φήμη ενός εκ των σπουδαιοτέρων εκπροσώπων του μοντέρνου rock'n'roll ήχου. Έχουν εισπράξει αποθεωτικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο, ενώ περίοδευσαν ανά τον κόσμο και μοιράστηκαν την σκηνή με Ty Segall, Thee Oh Sees, The Black Angels, Roky Erickson και The Jesus and Mary Chain, μεταξύ άλλων.

Στις 7 Μαϊου 2021, οι Night Beats κυκλοφόρησαν το πέμπτο full album τους, "Outlaw R&B", μέσω της Fuzz Club Records. Το album αποτελεί τον διάδοχο του "Myth Of A Man" του 2019 (σε παραγωγή του Dan Auerbach των The Black Keys και κυκλοφορία μέσω της Heavenly Recordings), όπως και το "That's All You Got" 7" του 2020, με την συμμετοχή του Robert Levon Been των Black Rebel Motorcycle Club.

221014 nightbeats pp2

Δημιουργημένο κατά το ξέσπασμα των πυρκαγιών της California (όπου ο Blackwell κατοικεί), ταραχών στους δρόμους και me ένα έθνος σε lockdown, το ακραία τεχνικό rock'n'roll του "Outlaw R&B" είναι ένα κάλεσμα χαράς στα πλαίσια ενός μεταποκαλυπτικού ηδονισμού που τόσο έχουμε ανάγκη!

Την συναυλία ανοίγουν οι Nerrves και οι HΞX.

W: http://thetemple.gr
FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
IG: https://www.instagram.com/templeathens