ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ | Παρουσίαση άλμπουμ «Σαν Τον Ήλιο» | Σάββατο 8 Ιανουαρίου | LOULOU IS PRESENT

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 16:53
Γράφτηκε από:

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Σαν Τον Ήλιο” Live Presentation
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:30

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου δίσκου των ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ στο LOULOU IS PRESENT! Μια βραδιά γιορτής - το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, στον αριθμό 105 της οδού Πειραιώς.

Ήταν τέλη του 2017 όταν τα ιδρυτικά μέλη της Λευκής Συμφωνίας έκαναν την “επανένωση της χρονιάς” ξεκινώντας ένα απίστευτο σερί δυνατών ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, όπου κάθε live ήταν σα να μην είχαν σταματήσει ποτέ. Το νέο υλικό αναδυόταν ολοένα, οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, επέστρεψαν δισκογραφικά με το “Σαν τον Ήλιο”. Ένα full length album δέκα κομματιών που έλαβε θερμή αποδοχή μαζί με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Μέσα από το εσωτερικευμένο πλέγμα αναζητήσεων που τους διακατέχει από την αρχή τους, μας χάρισαν συνθέσεις που υπηρετούν πιστά τον χαρακτηριστικά διαχρονικό dark wave/post punk/dark rock ήχο της μπάντας. Ηχητικά μονοπάτια γεμάτα ατμόσφαιρες, ψυχεδέλεια και progressive πινελιές. Σαρανταεπτά λεπτά ενός στοιχήματος που έβαλαν - και το κέρδισαν.

Είναι τέλη του 2021 και οι συνθήκες είναι πια κατάλληλες για εκείνη την ζωντανή παρουσίαση που δεν έγινε ποτέ. Σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα live επανασύνδεσης με το κοινό τους. Μια γιορτή για το “Σαν τον Ήλιο” στην ολότητά του, εμπλουτισμένο με αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφία τους αλλά και την πρώτη εκτέλεση επί σκηνής της πιο πρόσφατης, αγγλόφωνης κυκλοφορίας τους, “Black Twilight”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 13 ευρώ
Τιμή Ταμείου: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's)

LouLou is Present
Πειραιώς 105
Αθήνα

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συναυλία θα διεξαχθεί αποκλειστικά για εμβολιασμένους και νοσήσαντες θεατές σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Για την είσοδό στον χώρο οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.
Για την είσοδο στον χώρο ανήλικων θεατών από 4 έως 17 ετών απαιτείται δήλωση διενέργειας self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει οιοσδήποτε γονέας ή κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.
Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της συναυλίας, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.