Το CHAØS FESTIVAL 2021 έρχεται στην Αθηναϊκή νύχτα!

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 17:31
Γράφτηκε από:

chaos logo

- Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 -
- Ωδείο Αθηνών -

Με ένα μοναδικό lineup που ως στόχο του έχει να εκπροσωπήσει τα σπουδαιότερα ονόματα της σημερινής χορευτικής σκηνής, το Chaos, σκοπεύει να παρουσιάσει μία μνημειώδη εμπειρία πολλών σκηνών, στις οποίες θα πραγματοποιούνται ζωντανές εμφανίσεις παράλληλα για πάνω από 16 ώρες, με όραμα την δημιουργία κάτι νέου και μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα.

Δημιουργημένο από δύο διαφορετικές αλλά έμπειρες διοργανωτικές ομάδες, την 3 Shades of Black με μία συνεπή παρουσία στην συναυλιακή πραγματικότητα, τόσο με τις ανεξάρτητες / εξωτερικές παραγωγές της, όσο και μέσω της διοργάνωσης και της διαχείρισης του συναυλιακού χώρου Temple στο Γκάζι και της Cosmonauts με την άκρως επιτυχημένη παρουσία της στην χορευτική σκηνή, το Chaos προσμειγνύει εμπειρία και πάθος, ενωμένα κάτω από έναν έναν κοινό σκοπό.

chaos 02

Ένα αγνό και αληθινό ηλεκτρονικό / χορευτικό χειμερινό φεστιβάλ, το οποίο θα αποτελέσει από μόνο του μια οντότητα και θα επεκταθεί και εξελιχθεί στα χρόνια που έρχονται.

CHAOS STAGE:

ANCIENT METHODS
ANFS [live]
ENDLEC b2b JERM
MR.M
RANDOMER
SAWF [live]
SPFDJ
UNDER BLACK HELMET


FAITH STAGE:

DELTA FUNKTIONEN
DJ STINGRAY 313
THE EXALTICS [live]
CARL FINLOW [live]
GIANT SWAN [live]
HEARTHINK
MBASIX [live]
MORAH
SCHWEFELGELB [live]
SYNC 24

More info: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

chaos 03

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ

Facebook | WebSite | Instagram