Countown/Βαλβολίνη/Epithet of Mine – Live at six d.o.g.s // 27-11-21

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 13:05
Γράφτηκε από:

Date: 27.11.21
Doors: 20:00
Ticket: 7€
Presale: (https://www.viva.gr/tickets/music/countown-valvolini-epithet-of-mine-live/)
Payment alternatives: (https://travel.viva.gr/metrita/)

Μετά από είκοσι μήνες χωρίς live στους αγαπημένους μας χώρους, 3 μπάντες γιορτάζουν παρέα το άνοιγμά τους. Οι Countown/Βαλβολίνη/Epithet Of Mine παίζουν παρέα, από κοντά, χωρίς μάσκες, χωρίς περιοριστικούς όρους και κυρίως σε όρθιο κοινό. Κοινώς ώρα να χορέψετε , να χτυπηθείτε , να ξεδώσετε κανονικά!

 COUNTOWN
Επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από σχεδόν τέσσερα Χρόνια για τους Αθηναίους Nu Metallers “Countown” και πρώτη τους στη σκηνή του Six Dogs.
Έρχονται με δυο Νέα Εκρηκτικά Video Single «Χαιρεκακία» και «Κόσμος Τοξικός», τραγούδια Οιωνός για την επερχόμενη τρίτη δισκογραφική τους Δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022!
COUNTOWN - Χαιρεκακία: https://youtu.be/8E-Jj5fyl38
COUNTOWN - Κόσμος Τοξικός: https://youtu.be/7Q-tNg6Fi5c

Λίγες πληροφορίες για τους COUNTOWN:
Τετραμελές μουσικό συγκρότημα από την Αθήνα, βραβευμένη ως η καλύτερη Μπάντα , το 2015 στην 80η Δεθ της Helexpo, ανάμεσα σε 29 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα.
Με δυο ανεξάρτητες κυκλοφορίες digital Distribution by CDBaby worldwide , και limited leather case Hard Copies το 2015 το άλμπουμ «Μουσική Πορνεία» και το 2017 το άλμπουμ «Αέναος Κύκλος» εκ των οποίων έχουν κυκλοφορήσει πολλά video clips μαζί και η διασκευή «Θάλασσα μου Σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκαλογλου, το κομμάτι «Αυθυποβολή» σε συνεργασία με τον Rapper Σέξπυρ και ένα Live Video του κομματιού “Μουσική πορνεία” με την συμμετοχή της Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε.
Πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως River Party, Athens School Festival, Hybrid Festival, συμμετοχή στο 20 Χρόνια Υπόγεια Ρεύματα tour και πολλά άλλα Lives με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες κάθε μουσικού είδους!

Χρήσιμα links :
https://linktr.ee/Countown
YouTube: https://youtu.be/8E-Jj5fyl38
Facebook: https://www.facebook.com/countownband/
Instagram: https://www.instagram.com/countown/
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/countown Bandcamp: https://countown.bandcamp.com/music

 Βαλβολίνη
Οι Βαλβολίνη δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2019 στο ιστορικό κτήριο στο λιμάνι του Πειραιά. Η τετράδα χωράει τον Ελληνικό στίχο στα εφηβικά της ακούσματα (RATM, Korn, Limp Bizkit) καυτηριάζοντας, κριτικάροντας και παίρνοντας θέση πάνω σε ζητήματα της Ελληνικής (και όχι μόνο) πραγματικότητας. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφορούν το πρώτο τους ep με τίτλο "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ" ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις της επόμενης δουλειάς τους.

Χρήσιμα links :
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCw9lLmSUHlBqSfEEt2ikaLg
Facebook: https://www.facebook.com/valvoliniband/
Instagram: https://www.instagram.com/valvolini.band/ Bandcamp: https://valvolini.bandcamp.com/releases

 Epithet of Mine
Οι Epithet of Mine είναι μια groove/metalcore μπάντα απ την Νίκαια που φτιάχτηκε τον ' Ιανουάριο του 2019. Με επιρροές από Avenged Sevenfold, Pantera, Lamb of God, Parkway drive, Opeth κτλ Κυκλοφορησε το debut ep της The Third Act τον Ιούλιο του 2020 καθώς και το single Common Ostracism τον Ιούλιο του επόμενου χρόνου. Με στόχος την πραγματοποίηση του πρώτου full-length album και με όσα περισσότερα live γίνεται, η μπάντα θέλει να φέρει πίσω old-school metal στοιχεία αλλά με νέα μορφή.
Η μπάντα αποτελείται από τους : Alex (Φωνητικά) , Notis (Κιθάρα/Δεύτερα φωνητικά), Panos (Μπάσο), Arsenios (Τύμπανα).

Χρήσιμα links :
YouTube: https://youtube.com/channel/UCKpPj2LJF-nJg1NeIWOQQow
Facebook: https://www.facebook.com/EpithetofMine/
Instagram: https://instagram.com/epithet.of.mine Spotify: https://spoti.fi/3vMtMga

F/b Event: https://www.facebook.com/events/858145295064135

INFO:
Εισιτήριο: 7€
Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου / Ώρα έναρξης 20:00
six d.o.g.s

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr: : (https://www.viva.gr/tickets/music/countown-valvolini-epithet-of-mine-live/)
και όλο το δίκτυο της Viva: https://travel.viva.gr/metrita?