Live: Sonus Naturalis με τους Lia Hide, Marva Von Theo και Emi Path

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 13:24
Γράφτηκε από:

Μία πρωτότυπη συναυλιακή εμπειρία, “Sonus Naturalis”. Τρία σημαντικά ονόματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, η Lia Hide, οι Marva Von Theo και η Emi Path αποδίδουν τις δημιουργίες τους αποκλειστικά με ακουστικά όργανα, με πλήρη απουσία ηλεκτρικού εξοπλισμού, χωρίς κονσόλες, ηχεία, μικρόφωνα ή κάποιο άλλο διαμεσολαβητή, με την απλότητα του θερμού φωτος των κεριών.
► Ημερομηνία: Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου
► Ώρα έναρξης: 21:00
► Χώρος: Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα, 11472
► Εισιτήρια: 10 ευρώ | Προπώληση στο Viva.gr | Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Με κάθε εισιτήριο, θα δοθεί μεταξοτυπία της χειροποίητης αφίσας της εκδήλωσης σε αριθμημένα, μοναδικά αντίτυπα ενώ κατά την είσοδο θα προσφέρεται ένα ποτήρι κρασί Mikro Bio*.
……………………………………………………………………..

sonus naturalis afisa
Οι δημιουργοί θα μας παρουσιάσουν:

Lia Hide
Γυρίζοντας πίσω στην πρωτόλεια μορφή της συνήχησης, αντικείμενα χρηστικά και γνώριμα θα γίνουν samples και θα συντροφεύσουν τα μουσικά όργανα και την φωνή. Πιάνο, κρουστά, ακουστικό και κόντρα μπάσο, αλλά και μικρά όργανα από όλο τον κόσμο θα είναι τα εργαλεία της Lia Hide με τον Aki'Base και Giorgio Rado.
Θα παρουσιάσουν κομμάτια από τους τρείς προηγούμενους δίσκους τους, και για πρώτη φορά, ένα δείγμα του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει τον Χειμώνα του 2022.
https://www.liahide.com/
https://liahide.bandcamp.com/music

Marva Von Theo
Επιστρέφοντας στον πυρήνα των μουσικών τους συνθέσεων και στον τόπο όπου ξεκίνησαν να σμιλεύονται οι πρώτες τους μελωδίες, οι Marva Von Theo θα ξετυλίξουν τις μελαγχολικές τους ιστορίες μέσα από την ρομαντική πολυφωνία του πιάνου και την δυναμική αισθαντικότητα της φωνή
https://marvavontheo.com


Emi Path ft Spyros Tzekos

"A strange calmness". Ένα κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο της Emi Path. Διαστέλλεται στο χώρο και το χρόνο. Πιάνο, κλαρίνο, φωνή, διάφορα υλικά και αντικείμενα θα γεννήσουν μία εκδοχή αυτού, που ίσως να είναι μία και μοναδική.
https://emipath.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/emi.path/

……………………………………………………………………..
★ Το Mikro Bio είναι ένα εχγείρημα αειφόρου διαχείρησης της οινοποίησης σε μικρή κλίμακα, οι αμπελώνες του βρίσκονται στην αρχή της χερσονήσου της Κυλλήνης της Δυτικής Πελλοπονήσου. Τόσο η οινοποίηση όσο και αμπελοκαλλιέργεια βασίζονται στις αρχές της βιοδυναμικής γεωργίας. Μιας μη παρεμβατικής γεωργίας που έχει σαν κέντρο το άνθρωπο - γεωργό ως αρογό της μακροχρόνιας υγείας των φυτών του. Ενός γεωργού - λειτουργού που κληροδοτεί με υπευθηνότητα στις επόμενες γενεές το φυσικό του περιβάλλον.
★ Με βάση τα ισχύοντα μέτρα που αφορούν την μη εξάπλωση του covid – 19, για την επίσκεψη στους εσωτερικούς χώρους του Φούρνου, οι επισκέπτες χρειάζεται να προσκομίζουν κατά την είσοδό τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης .