Best Albums of 2017 // Sliding Backwards

10 τραγούδια και 10 albums για τη χρονιά που μας αποχαιρετά.

Readers' Choices - 2017 (δίσκοι, τραγούδια και "έλεος!")

Τί άρεσε τελικά σε σας, τη χρονιά που φεύγει...

Τα 10 (οκ, 13 είναι) αγαπημένα μας τραγούδια από Έλληνες καλλιτέχνες για το 2017

13 κομματάρες από ελληνικές μπάντες...

TOP-10 Δισκογραφίας 2016

Τα καλύτερα του '16.

TOP-10 Δισκογραφίας 2015

Ό,τι καλύτερο ακούσαμε το 2015...

TOP-10 Δισκογραφίας 2011

Τί μας ενθουσίασε το 2011...

TOP-10 Δισκογραφίας 2010

Οι δισκάρες του 2010!

TOP-10 Δισκογραφίας 2009

Οι αγαπημένοι μας δίσκοι για το 2009!